nailgun Napisano 16 Grudzień 2012 Share Napisano 16 Grudzień 2012 (edytowane) white cabin - 1985 year red cabin - 1966 year 3dsmax, v-ray, Ph Environments - Evermotion, HDRI created for magazin "Autolegends USSR" magazin page [ATTACH=CONFIG]88562[/ATTACH] Edytowane 16 Grudzień 2012 przez nailgun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość MonsterDream Napisano 17 Grudzień 2012 Share Napisano 17 Grudzień 2012 Kuurde prócz opon i jego sterylności no fotoreal prawie. Bardzo fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pabllos Napisano 17 Grudzień 2012 Share Napisano 17 Grudzień 2012 Bardzo fajnie..ładny model choć niewymagający jakiś zdolności w modelowaniu. Rendery w lesie by były fajne ale auto wyglada trochę jak zabawka. Lepiej prezentują się już rendery w studio ale najlepszy render i najbardziej realistyczny jest ten w lesie z ziemniakami;) heheeh ogółem ładna praca tylko tak jak powiedziałem mało wymagająca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Faun Napisano 17 Grudzień 2012 Share Napisano 17 Grudzień 2012 Bardzo fajnie..ładny model choć niewymagający jakiś zdolności w modelowaniu. Uuu, pojechałeś;) Myślę, że jednak wymagający, i to sporych... Model niezły, chociaż taki trochę za bardzo prosto z fabryki cukiereczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pabllos Napisano 17 Grudzień 2012 Share Napisano 17 Grudzień 2012 Tak tak ale nie chciałem nikogo urazić... "niewymagający" miałem na uwadze to że taki model ma proste linie bez ostrych krawędzi i obłych kształtów. Na forum tylko w zakładce Work in progerss Ryszard który prezentuje prace nad Lexusuem LFA ma myślę że większe zadanie żeby wymodelować ten pojazd bo jest on według mnie trudniejszy ale to jest moje zdanie. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sunedge Napisano 19 Grudzień 2012 Share Napisano 19 Grudzień 2012 Wersja z kartoflami rządzi. Bardzo fajny model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaack Napisano 21 Grudzień 2012 Share Napisano 21 Grudzień 2012 Rzeczywiście ładny modelik :) A to z kartoflami to normalnie zdjęcie :) a co do modelu to uważam że nie jest wcale taki łatwy w modelowaniu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter_f Napisano 28 Grudzień 2012 Share Napisano 28 Grudzień 2012 Samochód (marka) koszmarny, ale model, tekstury i rendery - to mistrzostwo świata! Gratuluję fronta! Absolutnie zasłużony! 5***** Pozdrawiam Piter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi