The Watcher Napisano 19 Grudzień 2012 Share Napisano 19 Grudzień 2012 Cześć, jak w viewporcie włączyć taki tryb w 3ds max? Próbowałem znaleźć odpowiedź, ale nie bardzo mi się to udało. ;d Grzebałem w ustawieniach viewportów, ale tam też nic nie znalazłem. Posiadam wersję z 2010r. Z góry dzięki za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damian85osg Napisano 19 Grudzień 2012 Share Napisano 19 Grudzień 2012 W 3ds2010 raczej nie ma tego trybu. Jest natomiast w 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Watcher Napisano 20 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 20 Grudzień 2012 Mhm, dzięki wielkie za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miłosz3ds Napisano 20 Grudzień 2012 Share Napisano 20 Grudzień 2012 Ale domyślny w 2010 jest niedoskonałym odpowiednikiem "realistic" z 2012. Ale szczerze mówiąc - nie wiem czy ktoś tego używa tak często, ja zawsze na shaded jadę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi