WWWoj Napisano 20 Grudzień 2012 Share Napisano 20 Grudzień 2012 Jeszcze gorący link do niedoskonałego teasera, niedoskonałej animacji, nie super produkcji o wadliwym świecie :D Zapraszam gorąco ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 20 Grudzień 2012 Share Napisano 20 Grudzień 2012 jak już rozkminiłem ile klatek ma trawa, musiałem znaleźć sobie zajęcie i zacząłem przewijać. Powodzenia, fajna stylistyka, ale nie montujcie finalnie w ten sposób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 20 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 20 Grudzień 2012 Dzięki! No nad montażem będę musiał pomyśleć, trochę krapowaty i przydługi, ale jakoś tak wyszło samo :p chyba muza za wolna mnie zmyliła :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziadek3D Napisano 20 Grudzień 2012 Share Napisano 20 Grudzień 2012 ...tempo jak za przeproszeniem u mnie... ale może już czas, a nawet pora, żeby może zacząć liczyć trawę skoro coraz częściej nie można zielonych... czas coraz mniej pieniądz.... może więc w nim umieścić trochę więcej siebie....:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WWWoj Napisano 20 Grudzień 2012 Autor Share Napisano 20 Grudzień 2012 Dziadek3d: Dzięki! odbieram to jako za przeproszeniem komplement ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziadek3D Napisano 20 Grudzień 2012 Share Napisano 20 Grudzień 2012 ktoś musi zacząć zmieniać ten świat, bo już szybciej się nie da.... wypadło na nas....:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam_Guzowski Napisano 20 Grudzień 2012 Share Napisano 20 Grudzień 2012 Mnie się bardzo podoba. Trzymam kciuki... Oglądając ten teaser skojarzyły mi się animacje pana Michaëla Dudok De Wit'a ... Serdeczności Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi