Pabllos Napisano 21 Grudzień 2012 Napisano 21 Grudzień 2012 (edytowane) HEJ przedstawiam wam kierownicę do mojego wnętrza dla konceptu BUGATTI :) będę wrzucał coś nowego w trakcie prac...tak na razie kierownica :) Co do pomysłu na koncept to jeden szkic jest w dziale Finished Works 3D w temacie mojego konceptu LEGARTO. Uploaded with ImageShack.us Edytowane 21 Grudzień 2012 przez Pabllos
Pabllos Napisano 21 Grudzień 2012 Autor Napisano 21 Grudzień 2012 A to render na zaostrzenie apetytu;) Uploaded with ImageShack.us
pirx Napisano 13 Styczeń 2013 Napisano 13 Styczeń 2013 Zapowiada się na ładniejszy od oryginału. Przedostatni render- mistrzowiski xD
maciek.m Napisano 15 Styczeń 2013 Napisano 15 Styczeń 2013 Ten przod w ciemnosciach wyglada super :) jestem ciekawy całej sylwetki auta. Mam male pytanko, tą skóre dziórkowana na kierownicy mapowałeś uvw mapem np box czy w szopie na rozłozonej siatce lementu malowales, a moze jeszcze inaczej?:)
Pabllos Napisano 15 Styczeń 2013 Autor Napisano 15 Styczeń 2013 Hej Maćku dzięki...Jeśli chodzi o skórę dziurkowaną robiłem poprzez UVM Map , BOX .Aczkolwiek ta część kierownicy jest oddzielnym fragmentem po to żeby mapa się dobrze rozłożyła na kierownic.
maciek.m Napisano 17 Styczeń 2013 Napisano 17 Styczeń 2013 Bardzo fajnie to wszystko wymyślasz, zazdroszcze, bo sam bym chciał zaprojektowac jakies super auto ale nie umiem:P Co do renderku to popracuj nad ta czerwona skora bo z bliska wyglada jak plastik.
Pabllos Napisano 17 Styczeń 2013 Autor Napisano 17 Styczeń 2013 Dzięki:) tak ta skora to dopiero pierwszy etap materiału. Po prostu jeszcze nie podkręcałem go bo nie robię jeszcze finalnych renderów. Przed końcowymi renderami wszystko będę jeszcze poprawiał tak żeby wyglądało bardziej realnie :) A co do projektowania to potrzebny jest fajny pomysł , na pewno wiesz czy posiadasz wyobraźnie która pozwoliła by ci stworzyć coś fajnego. Umiejętności modelowania posiadasz spore a to też już połowa sukcesu :)
mowo Napisano 17 Styczeń 2013 Napisano 17 Styczeń 2013 Stylistycznie to nie moja bajka zbyt bogato jak dla mnie. Trochę w klimacie Pagani Huayra. No ale kibicuję Ci no i jestem ciekaw następnych detali. Ciekawy film z detalami które może Cię zainspirują Pozdrawiam, Wojtek
Pabllos Napisano 17 Styczeń 2013 Autor Napisano 17 Styczeń 2013 Dzięki mowo świetny film:) Jeśli chodzi o bogaty detal to mogę powiedzieć że jak zobaczysz finalny render wnętrza to całość będzie sie dobrze ze sobą komponować. pozdrawiam
gregory Napisano 18 Styczeń 2013 Napisano 18 Styczeń 2013 Pabllos: dobry detal:) tylko mam wrażenie że ty już skończyłeś ten model a nam podsycasz emocje wrzucając co chwile inny element:P
Pabllos Napisano 18 Styczeń 2013 Autor Napisano 18 Styczeń 2013 He he he nie jeszcze nie skończyłem, Został mi tylko tył do wykończenia i lusterko... Także na dniach skończę a te rendery wystawione na forum były zrobione dużo wcześniej no i troszkę tajemniczości nie zaszkodzi :) dzęki
Maczo199 Napisano 27 Luty 2013 Napisano 27 Luty 2013 Może mi się wydaje, byłeś w TVN Turbo w Raport Turbo ?
Pabllos Napisano 28 Luty 2013 Autor Napisano 28 Luty 2013 Tak tak ale to już wcześniej pisałem:) Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi