Ania Napisano 21 Grudzień 2012 Napisano 21 Grudzień 2012 (edytowane) Film "Zagłada Mikomajów" jest epokowym dziełem o zniszczeniu i końcu świata, który dzisiaj nastąpi. [video=youtube_share;Kb9VU_RemGw] Film na konkurs Blenderowni. Dołączam również zdjęcia kalendarza i ekipy. Edytowane 21 Grudzień 2012 przez Ania
Pawlito Napisano 21 Grudzień 2012 Napisano 21 Grudzień 2012 Taki poważny temat a Ty sobie jaja robisz. Tak wogóle, chciałbym wystosować oficjalny protest związany z nienadejściem k.ś., ale poczekam jeszcze do końca dnia. :) Sama praca kolorowa, plastyczna i podoba mnie się.
Ania Napisano 21 Grudzień 2012 Autor Napisano 21 Grudzień 2012 Żadnych jaj. Jestem w pełni świadoma roli jaką ten film odgrywa jako ostatni film świata. Ubolewam że już nie będzie następnych pokoleń które go obejrzą. Końca dnia nie doczekasz.
Ania Napisano 21 Grudzień 2012 Autor Napisano 21 Grudzień 2012 Przecież się nie opłaca, jeśli świat się skończy to wygrana straci znaczenie.
Pawlito Napisano 21 Grudzień 2012 Napisano 21 Grudzień 2012 Też tak pomyślałem, że gdybyś miała rację to nie będzie jak się rozliczyć, jedynie widząc lecące meteoryty miałabyś chwilową satysfakcję. Ale jutro i tak będziesz sobie pluła w brodę. Na wszelki wypadek resztę dnia spędzę pod biurkiem;)
Papa Pio Napisano 10 Styczeń 2013 Napisano 10 Styczeń 2013 A tam nie miało być mikołajów? Chyba że któraś mucha miała tak na imię ^^
Ania Napisano 10 Styczeń 2013 Autor Napisano 10 Styczeń 2013 mikoMaje, i są, a raczej były, to te żółte z czapkami.
Rekomendowane odpowiedzi