Napisano 21 Grudzień 201212 l Film "Zagłada Mikomajów" jest epokowym dziełem o zniszczeniu i końcu świata, który dzisiaj nastąpi. [video=youtube_share;Kb9VU_RemGw] Film na konkurs Blenderowni. Dołączam również zdjęcia kalendarza i ekipy. Edytowane 21 Grudzień 201212 l przez Ania
Napisano 21 Grudzień 201212 l Taki poważny temat a Ty sobie jaja robisz. Tak wogóle, chciałbym wystosować oficjalny protest związany z nienadejściem k.ś., ale poczekam jeszcze do końca dnia. :) Sama praca kolorowa, plastyczna i podoba mnie się.
Napisano 21 Grudzień 201212 l Autor Żadnych jaj. Jestem w pełni świadoma roli jaką ten film odgrywa jako ostatni film świata. Ubolewam że już nie będzie następnych pokoleń które go obejrzą. Końca dnia nie doczekasz.
Napisano 21 Grudzień 201212 l Autor Przecież się nie opłaca, jeśli świat się skończy to wygrana straci znaczenie.
Napisano 21 Grudzień 201212 l Też tak pomyślałem, że gdybyś miała rację to nie będzie jak się rozliczyć, jedynie widząc lecące meteoryty miałabyś chwilową satysfakcję. Ale jutro i tak będziesz sobie pluła w brodę. Na wszelki wypadek resztę dnia spędzę pod biurkiem;)
Napisano 10 Styczeń 201312 l A tam nie miało być mikołajów? Chyba że któraś mucha miała tak na imię ^^