Napisano 14 Sierpień 200420 l sie ma sciagnalem zzipowanego RioBrazila i nie wiem gdzie mam powrzoocac te wszystkie pliki. ktos mi pomoze? aha i wyczytalem ze rio brazil ma jakies ograniczenia co do rozdzielczosci renderu (500xcos) nie wiem czy to prawda a jezeli tak to czy są do sciagniecia jakies inne brazile bez ograniczenia rozdzielczosci i za FREE? bo nie sadze ze wszyscy ktoorzy uzywaja brazila placa za niego srogie kwoty ;) pozdrawiam
Napisano 14 Sierpień 200420 l nie sadze ze wszyscy ktoorzy uzywaja brazila placa za niego srogie kwoty ;) pozdrawiam masz zbyt dalekoidace przemyslenia. w sprawie instalacji uzyj wyszukiwarki forumowej.
Napisano 14 Sierpień 200420 l do katalogu plugins w katalogu od 3dmaxa .... ... a takie pytanko .... w instrukcji nie bylo napisane ? w jakims reedme albo helpie od RIO ? a tak na przyszlosc co do tego postronnego tematu to : Kliknij tu
Napisano 14 Sierpień 200420 l Autor marcin czy jest do sciagniecia inna wersja brazila niz rio? zalezy mi na wersjach free ale nie koniecznie na piratach. pzdr
Napisano 14 Sierpień 200420 l jedyna darmowa wersja edukacyjna jest RIO a wczesniejsze wersje to BETy ktore juz lepiej nie sciagac bo i tak maja baner przy renderze ..... ciez sie tym co masz bo narazie ci wystarczy ... nie porywaj sie na gleboka wode bo sie tylko nachecisz a z opcji pelnego nie skozystasz bo nie bedziesz wiedzial co do czego ..... naucz sie to co masz w RIO ..... i wogle maxa .... powodzenia
Napisano 14 Sierpień 200420 l Jak an początek RiO powinno wystarczyć... nauczyć się podstawowej obsługi Brazila, a zobaczysz, ze inne wersje same przyjdą ;) :P Btw. widzieliście już 1.2.48?? Bansheeee.. tylko szkoda, że nie mam kilku kompów w domq...
Napisano 15 Sierpień 200420 l a to na prv się pojaw to się dowiesz.. :) Bo ostatnio takie fajne targi były.. :D
Napisano 24 Sierpień 200420 l Autor okej wszystko jooz dziala, narazie ta rozdzialka rzeczywiscie mi wystarczy do edukacji :D na poczatku jak zaladowalem berazila do current renders to bylem w szoku na widok ilosci opcji ale po zajrzeniu w kilka tutkoow wszystko nabralo sensu :D jak cos kiedys tego to moze wrzooce na forum jakas wypocine, ale najpierw poczytam regulamin dokladnie bo narazie nie mialem czasu. pozdrawiam!
Napisano 24 Sierpień 200420 l Hweheheh.. regulamin wbrew pozorom jakiś przesadnie nieprzyjazny nie jest :)
Napisano 24 Sierpień 200420 l Autor no - to sie okaze ;P jak przeczytam, nie omieszkam ocenic :) pozdro
Napisano 24 Sierpień 200420 l Autor no dobra zle nie bylo :D moze kiedys cos wrzooce. ps. foroom jest pierwsza klasa, uczy i bawi :)