LaCrimosa Napisano 5 Styczeń 2013 Share Napisano 5 Styczeń 2013 Ma ktoś może pomysł, co zrobić kiedy odpalam plik i podczas jego otwierania komputer wyświetla okienko, że program przestał odpowiadać i że mam go zamknąć? Dzieje się jedynie na tym jednym pliku, wcześniej pracowałem na nim bez problemu, zamknąłem i kolejnym razem już otworzyć się nie da. Dodam, że autosave'ów też nie chce otworzyć za to inne pliki śmigają normalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 5 Styczeń 2013 Share Napisano 5 Styczeń 2013 Sprobuj poprzez Merge. Ewentualnie Merge i zaznaczanie selektywne obiektow. Mialem kiedys taki plik i winą byl jakis uszkodzony moedl w scenie ktory tzeba bylo pominac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowsexpe Napisano 5 Styczeń 2013 Share Napisano 5 Styczeń 2013 wrzuć plik do netu może się komuś z nas uda otworzyć, tylko napisz w którym maxie pracujesz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LaCrimosa Napisano 5 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 5 Styczeń 2013 Dzięki człowieniu (Traitor), działa! :D A już myślałem, że będę musiał zakupić nowe pudło, po wyrzuceniu obecnego przez okno :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 5 Styczeń 2013 Share Napisano 5 Styczeń 2013 No to ide sie napic za Twoj sukces:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi