karol755 Napisano 9 Styczeń 2013 Share Napisano 9 Styczeń 2013 Witam posiadam takie coś AMD X4 FX-4100 - 3.6 GHz, BOX, AM3+ ASUS M5A78L-M/USB3 DDR3 GOODRAM - 4 GB WD 500 GB, 32 MB, 7200 obr., 3.5", SATA CHIEFTEC CTG-500-80P - 500 W, PFC oraz jeszcze zamierzam dokupić gf gt 640 2gb gigabyte Wiem, że to niezbyt fantastyczne ale chciałbym zacząć swoją przygodę z 3ds max i nie wiem czy to w ogóle na takim sprzęcie ma sens. Ewentualnie proszę o jakąś poradę co trzeba dokupić, wymienić tak żeby dla żółtodzioba starczyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 9 Styczeń 2013 Share Napisano 9 Styczeń 2013 Pójdzie pójdzie. Sprzęt to akurat najmniejszy problem w nauce 3d;) Ważne żeby był jakiś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowsexpe Napisano 10 Styczeń 2013 Share Napisano 10 Styczeń 2013 Spokojnie pójdzie i nie będzie źle chodziło na sporo słabszych kompach max działa. Nie przerażaj się tym że jakaś cześć osób tu na forum ma napisane jakie ma kombajny po prostu to najczęściej są ci którzy zawodowo pracują na różnym sofcie 3d. Tak ogólnie to nie napisałeś jaki masz aktualnie soft jednak najlepiej mieć bazowe windows 64 bit tak żeby maxa dobrze pracował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karol755 Napisano 10 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 10 Styczeń 2013 Właśnie to mnie przerażało, że ludzie piszą jakie mają sprzęty do tego programu Wczoraj uruchomiłem pierwszy raz i w sumie nie było tragedii ale też nic konkretnego nie zrobiłem. Dzięki za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi