Napisano 17 Styczeń 201312 l Witam. Hiszpańskie studio "Etérea" wypuściło nową piękną animację - "Lux Aeterna". To filmik opowiadający o podróży światła z dalekich galaktyk w kierunku Ziemi do małych kropel wody. Zachęcam do obejrzenia. Cristóbal Vila użył do stworzenia tej animacji modo i Cinema 4d. Więcej informacji znajdziecie pod linkiem poniżej. http://www.etereaestudios.com/docs_html/luxaeterna/intro.htm A tu animacja na Vimeo:
Napisano 17 Styczeń 201312 l ...że też się komuś chciało i miał odwagę zrobić coś dla ludzi, a nie tylko dla głuptakograjów.... podziwiam....!!!
Napisano 17 Styczeń 201312 l Rzeczywiście, jakież to głębokie. Mój tępy umysł ma trudności z ogarnięciem przekazu tego dzieła. Może gdyby to był reel z żywszą muzyką, łatwiej bym sobie przyswoił ten kalejdoskop obrazków. A może to wina smętnej muzyczki właśnie, która jest zbyt "artystyczna" dla mojego ucha. Ciężko jest mi żyć w świecie, w którym nie ma sztuki i artystów... Edytowane 17 Styczeń 201312 l przez Sunedge
Napisano 17 Styczeń 201312 l fajna animka, lubię takie produkcje. głuptakograjki ;) ale określenie :D