mowok Napisano 21 Styczeń 2013 Napisano 21 Styczeń 2013 (edytowane) Witam Wrzucam kilka ujęć. Pozdrawiam Edytowane 22 Styczeń 2013 przez mowok
Loki Napisano 21 Styczeń 2013 Napisano 21 Styczeń 2013 Ładnie, schludnie - komercyjnie. Ile czasu na to wszystko poszło? Troche w niektórych ujęciach można by kadrowanie poprawić (też mam z tym problem wieczny, że albo za dużo sufitu / albo meble przez ogniskową rozjechane itd) ale to takie moje czepialstwo. Odbicia - nad tym bym popracował bo np. na ujęciu ostatnio - zawiasy od drzwi prysznica wyglądają na brudne (o ile dobrze rozumiem - odbija się w nich przeciwległa ściana betonowa). Zasłonki / firanki też do wymiany / poprawy. Rzuć sobie okiem w ramach wolnego czasu na http://vargov.ru/. Gość udostępnia sporo rzeczy. A te których nie udostęnia są w przystępnych cenach. To w kwestii zasłon i draperii.
mowok Napisano 25 Styczeń 2013 Autor Napisano 25 Styczeń 2013 Dzięki Loki za uwagi i link. Przyda się. Tematy dość szybkie. Znalezienie weny chyba trwało dłużej :) Kilkanaście godzin pracy. Trochę modelowania i ustawianie, nie licząc czasu na modele, wykonane wcześniej w wolnych chwilach lub na potrzeby innych prac. Wspierałem się też gotowymi modelami.
Rekomendowane odpowiedzi