Napisano 21 Styczeń 201312 l Witam Wrzucam kilka ujęć. Pozdrawiam Edytowane 22 Styczeń 201312 l przez mowok
Napisano 21 Styczeń 201312 l Ładnie, schludnie - komercyjnie. Ile czasu na to wszystko poszło? Troche w niektórych ujęciach można by kadrowanie poprawić (też mam z tym problem wieczny, że albo za dużo sufitu / albo meble przez ogniskową rozjechane itd) ale to takie moje czepialstwo. Odbicia - nad tym bym popracował bo np. na ujęciu ostatnio - zawiasy od drzwi prysznica wyglądają na brudne (o ile dobrze rozumiem - odbija się w nich przeciwległa ściana betonowa). Zasłonki / firanki też do wymiany / poprawy. Rzuć sobie okiem w ramach wolnego czasu na http://vargov.ru/. Gość udostępnia sporo rzeczy. A te których nie udostęnia są w przystępnych cenach. To w kwestii zasłon i draperii.
Napisano 25 Styczeń 201312 l Autor Dzięki Loki za uwagi i link. Przyda się. Tematy dość szybkie. Znalezienie weny chyba trwało dłużej :) Kilkanaście godzin pracy. Trochę modelowania i ustawianie, nie licząc czasu na modele, wykonane wcześniej w wolnych chwilach lub na potrzeby innych prac. Wspierałem się też gotowymi modelami.