Napisano 31 Styczeń 201312 l Witam! Przedstawiam animację nad którą pracowałem z zespołem ponad rok temu :) Mile widziane komentarze i uwagi :) Kilka zrzutów ekranu Agency: GONG Art Director: Norbert Mikołajczyk Copywriter: Michał Bucholc, Łukasz Czubak Storyboards: Norbert Mikołajczyk Lead Designer: Norbert Mikołajczyk Designer: Bartłomiej Busiak, Bartek Sadaj Lead Animator: Norbert Mikołajczyk Animator: Miłosz Milcarz Sound Designer: Michał Bucholc, Tomasz Wypych Project Manager: Błażej Dębicki Pozdr Norbert Edytowane 31 Styczeń 201312 l przez norbee
Napisano 31 Styczeń 201312 l bardzo przyjemnie sie to ogladalo, od strony technicznej bardzo poprawne i ladne, ale dupy nic raczej nie urywa.... pozdrawiam
Napisano 31 Styczeń 201312 l Autor Dzięki :) heh, to moje początki, to jedna z pierwszych animacji jakie robiłem ;D
Napisano 31 Styczeń 201312 l bardzo fajne i na poziomie porządnej infoanimacji. Timing i cała reszta jest spoko. Moge tylko życzyć więcej klientów.
Napisano 31 Styczeń 201312 l Co do uwag: ja od razu zauważyłem kręcącą się w odwrotną stronę, kulę ziemską pod rowerzystą; dla mnie moment ze "statystykami" ile, czego itd. trochę przydługi.
Napisano 1 Luty 201312 l Dobra animacja, ale dla mnie za długa. Śmiało przyśpieszyłbym wiele momentów. Powodzenia
Napisano 1 Luty 201312 l Autor dzięki za komenatrze! :) zgadzam się w 100% z krytyką, animacja powinna być zdecydowanie krótsza, a niektóre fragmenty są zbyt mocno wyeksponowane :/