Gość Elvis_Żyje Napisano 15 Luty 2013 Share Napisano 15 Luty 2013 Mam problem, pojawił się dzisiaj po chwilowym wyłączeniu prądu w mieszkaniu (do tej pory wszystko grało). Po ponownym włączeniu komputera i aplikacji 3ds max, zawiesiła się ona po komunikacie "Starting 3ds max", próbowałem wszystkiego - nawet reinstalacji. Nic nie działa, proszę o pomoc, z góry dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miłosz3ds Napisano 15 Luty 2013 Share Napisano 15 Luty 2013 Usuń pozostałości po Maxie, te, które nie usuwają się podczas instalacji. Mam na myśli folder 3ds Max w dokumentach i AppData -> local. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowsexpe Napisano 16 Luty 2013 Share Napisano 16 Luty 2013 Usuń klucze z rejestru które pozostają po odinstalowaniu maxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Elvis_Żyje Napisano 18 Luty 2013 Share Napisano 18 Luty 2013 Ciągle nie działa, nawet po przewertowaniu całego komputera i usuwaniu wszystkiego co jest związane z 3ds'em. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi