Napisano 19 Luty 201312 l http://pclab.pl/news52453.html Na wykresach moc ciekawe jak w praktyce. Szkoda ze ja swoja karte kupilem rok temu bo chyba bym sie skusil.
Napisano 19 Luty 201312 l słupki ładnie wyglądają ale nie wiem czy tylko nie pozostanie sprowadzenie bo z tego co ja wyczytałem nie będzie to wielkoformatowa produkcja
Napisano 19 Luty 201312 l z artykulu powyzej: Co ważne dla garstki przyszłych kupujących, informacje o limitowanej liczbie egzemplarzy GTX Titan nie potwierdziły się. Nvidia wprowadzi na rynek taką ilość kart, jaka zaspokoi konsumentów. Nieprawdą jest również to, że nowy GeForce będzie sprzedawany jedynie przez EVGA i Asusa. Te firmy wydadzą swoje wersje Titana, ale na rynek trafią także karty sygnowane logo Colorfull, Gainwarda, Galaxy, Gigabyte, Inno 3D, MSI i Palita.
Napisano 19 Luty 201312 l Poczekamy zobaczymy - nie mialbym nic przeciwko takiemu tytanowi od EVGA. Ale nie za cene nowosci, niech zbija najpierw kaske na zamozniejszych a mniej cierpliwych ode mnie :D