jacenty Napisano 19 Luty 2013 Napisano 19 Luty 2013 http://pclab.pl/news52453.html Na wykresach moc ciekawe jak w praktyce. Szkoda ze ja swoja karte kupilem rok temu bo chyba bym sie skusil.
mandragora Napisano 19 Luty 2013 Napisano 19 Luty 2013 słupki ładnie wyglądają ale nie wiem czy tylko nie pozostanie sprowadzenie bo z tego co ja wyczytałem nie będzie to wielkoformatowa produkcja
mirach Napisano 19 Luty 2013 Napisano 19 Luty 2013 z artykulu powyzej: Co ważne dla garstki przyszłych kupujących, informacje o limitowanej liczbie egzemplarzy GTX Titan nie potwierdziły się. Nvidia wprowadzi na rynek taką ilość kart, jaka zaspokoi konsumentów. Nieprawdą jest również to, że nowy GeForce będzie sprzedawany jedynie przez EVGA i Asusa. Te firmy wydadzą swoje wersje Titana, ale na rynek trafią także karty sygnowane logo Colorfull, Gainwarda, Galaxy, Gigabyte, Inno 3D, MSI i Palita.
juri36 Napisano 19 Luty 2013 Napisano 19 Luty 2013 cena trochę studzi... czekam na wersję z podwójna porcją ramu :D
Nezumi Napisano 19 Luty 2013 Napisano 19 Luty 2013 Poczekamy zobaczymy - nie mialbym nic przeciwko takiemu tytanowi od EVGA. Ale nie za cene nowosci, niech zbija najpierw kaske na zamozniejszych a mniej cierpliwych ode mnie :D
Rekomendowane odpowiedzi