Napisano 27 Luty 201312 l Witam, Takie ostatnie zabawy... Wie ktoś może jak pozbyć się zwyczaju stosowania displacementu na wszystkich możliwych powierzchniach? [ATTACH=CONFIG]89582[/ATTACH]
Napisano 27 Luty 201312 l tak dyc miol colkim recht to kibel wungla, synek :) fajnie wyglada, ale mam wrazenie ze prosi sie o postpro jakies
Napisano 27 Luty 201312 l Autor wow, podoba się, poka siatke Taki podgląd siatki, bo renderowanie sceny z siatką zajęłoby pół dnia :P A co do postprocessu, to ciężko mi coś zrobić z renderami.. zdjęcia jeszcze jakoś potrafię pomęczyć, ale co można zrobić z gotową sceną?
Napisano 28 Luty 201312 l Hehe :) Najlepszy render to ten wieczorem :) Lucjan wymiata tam widze :D "Ptaszysko" tez niezle, wszystkiego mozna sie spodziewac ;P Jak dla mnie ma to klimacik. Mojemu dziadkowi (byl kombajnista w Sierszy) tez sie podoba ;) Uznanie za sam fakt stworzenia ruin co wiaze sie z masa pracy nad tekstuami. Tobie to ladnie wyszlo. plasti: no nawet ladnie to podciagnales :)
Napisano 8 Marzec 201312 l widze, ze kolejna praca w klimatach indu: ]. fajnie, moze troche elementy stalowe za malo pordzewiale, imo troche sie odcinaja. Ale calosc bardzo daje rade. Nie wiem moze delikatnie bym obnizyl kamere do perspektywy zaby, dlatego ze w tej chwili troche traci dioramką. pozdr