CzAk1 Napisano 28 Luty 2013 Share Napisano 28 Luty 2013 (edytowane) Sony Pictures Animation upubliczniło pierwszy zwiastun do drugiej części Cloudy with a Chance of Meatballs. Film trafi do amerykańskich kin 27 września tego roku. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2811 Edytowane 28 Luty 2013 przez CzAk1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 28 Luty 2013 Share Napisano 28 Luty 2013 o już czekam na te nagłóki - animatorzy pora bez pracy. Dla mnie plastycznie niestrawne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michax56 Napisano 28 Luty 2013 Share Napisano 28 Luty 2013 Damn, mój gust chyba ch*j strzelił. Wiem że dowcipy na siłę itp. Ale policjant/strażnik z łzą mnie rozłożył :P Zapowiada się dobre "guilty pleasure". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pikok Napisano 1 Marzec 2013 Share Napisano 1 Marzec 2013 Kolorowooooo....Jedynka była genialna. ufam twórcom. Mnie z kolei rozwalił piece of cake:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sunedge Napisano 1 Marzec 2013 Share Napisano 1 Marzec 2013 Mnie się podoba, nawet bardzo :D Przypomina mi to pacynki J. Hensona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
legolas Napisano 1 Marzec 2013 Share Napisano 1 Marzec 2013 hmm..... boję się dubbingu. "w łódce są pory!!" "bułka z masłem" a tu w kadrze tort :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brodkins Napisano 1 Marzec 2013 Share Napisano 1 Marzec 2013 oby nie przesolili, oczekiwania są duże. po trailerze trochę się boję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi