kowalskikamil Napisano 4 Marzec 2013 Share Napisano 4 Marzec 2013 Witam mam pytanie, otóż chodzi o to że pracując we wcześniejszych wersjach maxa skróty klawiaturowe działały zawsze takie same bez względu w jaki panel się przechodziło "S" dotyczyło snapsa, "W"-move. Natomiast teraz jest o tyle problem, że kiedy przechodzę do zakładki modify to skrót klawiaturowy "S" zmienia się na komendę slice, albo skrót klawiaturowy "M" zmienia się na komendę meshsmooth. Czy ktoś wie gdzie leży problem? Próbowałem resetować cały CUI, niestety nie pomaga. Nie mam pojęcia gdzie szukać rozwiązania, robi się to coraz bardziej irytujące... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stormwind Napisano 4 Marzec 2013 Share Napisano 4 Marzec 2013 Rozwiązanie: http://docs.autodesk.com/3DSMAX/15/ENU/3ds-Max-Help/index.html?url=files/GUID-C14C1D13-0E8E-4471-9671-077FDFB156C8.htm,topicNumber=d30e596017 Chyba każdy prędzej czy później zaczynając z makesem trafia na ten problem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miłosz3ds Napisano 4 Marzec 2013 Share Napisano 4 Marzec 2013 Czasem nawet nie tylko zaczynając a przesiadając się ze starszej wersji na nowszą :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalskikamil Napisano 4 Marzec 2013 Autor Share Napisano 4 Marzec 2013 Idiotycznie prosta rzecz ! Widać ile jeszcze muszę się nauczyć, dzięki wielkie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi