Blesik Napisano 11 Marzec 2013 Share Napisano 11 Marzec 2013 chodzi mi o to że mam miske i pomarańczę i chciałbym ją wypełnić tymi pomarańczami w losowej rotacji i rozstawieniu, macie jakieś pomysły lub pluginy żeby nie ustawiać każdej pomarańczy indywidualnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Traitor Napisano 11 Marzec 2013 Share Napisano 11 Marzec 2013 Moze byc np Particle Flow Toolbox2? Swietnie i szybko generuje tego typu rzeczy. Jezeli nie, to moze byc tez MassFX. Mozna tez Scatterem, lub zwyklym podstawowym Particle Flow, ale wtedy nie unikniesz wchodzenia na siebie obiektow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 11 Marzec 2013 Share Napisano 11 Marzec 2013 ewentualnie Reactor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 11 Marzec 2013 Share Napisano 11 Marzec 2013 Ja tam bym sobie ułożył owoce tak mniej więcej pomagając sobie pewnie jakimś arrayem a potem tylko dodał do symulacji massFX. Bardzo fajnie i szybko to działa. Jeżeli masz 15 rodzajów tych owoców i zależy ci na losowości to lepiej PF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blesik Napisano 11 Marzec 2013 Autor Share Napisano 11 Marzec 2013 właśnie testuje tego massfx mam tylko pomarańcze, chodzi mi tylko o losowość ułożenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi