adek Napisano 11 Marzec 2013 Napisano 11 Marzec 2013 Projekt Pinocchio to na razie testowy, ale w pełni działający produkt Autodesku, który pozwoli za pomocą przeglądarki na tworzenie (generowanie) w pełni zrigowanej postaci. Obsługa jest banalna i macie do dyspozycji całkiem spory katalog typów za pomocą, których możecie stworzyć postać. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2821
deshu Napisano 12 Marzec 2013 Napisano 12 Marzec 2013 Nie powiem, podoba mi się. Ciekawe, czy będzie współpracował z gepetto. (biorąc pod uwagę nazwy projektów, chyba autodesk w tą stronę zmierza:P) Dla mnie - nie animatora/nie riggera - może się okazać mega przydatne.
MayhemTPC Napisano 12 Marzec 2013 Napisano 12 Marzec 2013 "za pomocą, których możecie" czy to po polska?
Nezumi Napisano 12 Marzec 2013 Napisano 12 Marzec 2013 Cos mi sie z chromem pomieszalo i tam gdzie chyba powinny byc jakies suwaki nie mam nic... Pojawiaja sie na chwilke i znikaja. Podobny problem mam ze strona jux.com - tez mi tamnie dziala na chromie pare rzeczy. Reinstalowalem i nic - na innej platformie wszystko smiga pod chromem. Jakby ktos mial jakis pomysl to bede wdzieczny za podpowiedz.
Rekomendowane odpowiedzi