Napisano 11 Marzec 201312 l Projekt Pinocchio to na razie testowy, ale w pełni działający produkt Autodesku, który pozwoli za pomocą przeglądarki na tworzenie (generowanie) w pełni zrigowanej postaci. Obsługa jest banalna i macie do dyspozycji całkiem spory katalog typów za pomocą, których możecie stworzyć postać. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2821
Napisano 12 Marzec 201312 l Nie powiem, podoba mi się. Ciekawe, czy będzie współpracował z gepetto. (biorąc pod uwagę nazwy projektów, chyba autodesk w tą stronę zmierza:P) Dla mnie - nie animatora/nie riggera - może się okazać mega przydatne.
Napisano 12 Marzec 201312 l Cos mi sie z chromem pomieszalo i tam gdzie chyba powinny byc jakies suwaki nie mam nic... Pojawiaja sie na chwilke i znikaja. Podobny problem mam ze strona jux.com - tez mi tamnie dziala na chromie pare rzeczy. Reinstalowalem i nic - na innej platformie wszystko smiga pod chromem. Jakby ktos mial jakis pomysl to bede wdzieczny za podpowiedz.