Napisano 8 Marzec 200322 l krytykujcie ile wlezie wyzyjcie sie na nim. kamikadze dlatego ze walne mu jeszcze opaske z czerwonym sloncem(flaga chyba koreii :D) no i moze jakie plomienie w tle ale to jeszcze przemysle
Napisano 8 Marzec 200322 l mi to pszypomina matrixa....:D ps. ale model b. fajny:o [Edited on 8-3-2003 by Tomek Kosiorek]
Napisano 8 Marzec 200322 l Autor yyyy matrix?? moze nie zadobrze uwazalem na tym filmie ale nie przypominam sobie podobnej postaci:D A to opaska jeszcze ja zmienie bo sloneczko takie krzywe :D
Napisano 9 Marzec 200322 l ciekawe jak on je ;) poza tym jakos kiepsko wygloda mimo ladnego modelu :d
Napisano 9 Marzec 200322 l zdecydowanie textury! wydaje mi się zę psują efekt... dałeś bumpa i dwa zielone szlaczki, a gdzybys namalował taka upiorną gębe z jakimś konkretnym bumpem, zaciekami itp. to byłoby bosko. Model extra:)
Napisano 10 Marzec 200322 l Ddoskonaly modeling, ale te texturki sa cholernie badziewne, oczy mi sie nie za fajnie podobaja i te zielone paski
Napisano 10 Marzec 200322 l A mi to przyponina pwrót żywych trupów 7 buahaha dobre podoba mi sie ta gOOwka , powodzenia :D
Napisano 14 Marzec 200322 l Autor to by bylo na tyle najwyrazniej nie mam talentu do texturowania bo gownianie wyszlo
Napisano 19 Marzec 200322 l Sorrki za krytyke ale jak sie mu przyjzysz to mozesz zoabczyc ze ona chyab nie ma tyłu głowy hehe znaczu sie zoabcz mu w nos przeswituje tym co ma z tyłu tak ma byc ?? Albo to z tłu niego te robi na plecach są hmm zbyt takie proste nie maja takiego połysku albo starosci nałożonej i kąty sa równe no ale to wasnie moze tak ma byc nie wiem tlyko pisze co widze spo nie złosc sie chciałem tlyko ci to pwoiedziec 3 majs ie superr pracaaa powodzenia next time :D
Napisano 20 Marzec 200322 l malo co wyglada dobrze w centralnym widoku z przodu. Malo co wyglada oki kiedy jest symetryczne w 100%. Symeria to sie sprawdza tylko w architekturze monumentalnej:)
Napisano 27 Marzec 200322 l a mnie sie podoba modelling jest swietny hmm a jak bys tak textury bardziej sczegolowe zrobil bardzo fajna pracka /libie demony i w ogole \"zle\" czarne charaktery
Napisano 27 Marzec 200322 l no dodajac ten ksiezyc z tylu po prostu dalej tej postaci klimatu..tak trzymac ...boje sie jej :):)[boje się]
Napisano 16 Kwiecień 200322 l heh, w poczatkowych projektach faktycznie z tylu nie mial glowki, cos mu przeswitywalo miedzy warami, ale mi sie podoba demonik, moze sie zaprzyjazni z moja prywatna diablica
Napisano 20 Kwiecień 200321 l bardzo fajna struktura skóry a tak pozatym to niezbyt mi sie podoba ale to tylko moja opinia :)