Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

krytykujcie ile wlezie wyzyjcie sie na nim.

kamikadze dlatego ze walne mu jeszcze opaske z czerwonym sloncem(flaga chyba koreii :D) no i moze jakie plomienie w tle ale to jeszcze przemysle

• Odpowiedzi 18
  • Wyświetleń 3,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

yyyy matrix?? moze nie zadobrze uwazalem na tym filmie ale nie przypominam sobie podobnej postaci:D

A to opaska jeszcze ja zmienie bo sloneczko takie krzywe :D

Napisano

ciekawe jak on je ;) poza tym jakos kiepsko wygloda mimo ladnego modelu :d

Napisano

zdecydowanie textury! wydaje mi się zę psują efekt... dałeś bumpa i dwa zielone szlaczki, a gdzybys namalował taka upiorną gębe z jakimś konkretnym bumpem, zaciekami itp. to byłoby bosko. Model extra:)

Napisano

Ddoskonaly modeling, ale te texturki sa cholernie badziewne, oczy mi sie nie za fajnie podobaja i te zielone paski

Napisano

A mi to przyponina pwrót żywych trupów 7 buahaha dobre podoba mi sie ta gOOwka , powodzenia :D

Napisano

Sorrki za krytyke ale jak sie mu przyjzysz to mozesz zoabczyc ze ona chyab nie ma tyłu głowy hehe znaczu sie zoabcz mu w nos przeswituje tym co ma z tyłu tak ma byc ?? Albo to z tłu niego te robi na plecach są hmm zbyt takie proste nie maja takiego połysku albo starosci nałożonej i kąty sa równe no ale to wasnie moze tak ma byc nie wiem tlyko pisze co widze spo nie złosc sie chciałem tlyko ci to pwoiedziec 3 majs ie superr pracaaa powodzenia next time :D

Napisano

malo co wyglada dobrze w centralnym widoku z przodu. Malo co wyglada oki kiedy jest symetryczne w 100%. Symeria to sie sprawdza tylko w architekturze monumentalnej:)

Napisano

a mnie sie podoba modelling jest swietny

hmm a jak bys tak textury bardziej sczegolowe zrobil

bardzo fajna pracka /libie demony i w ogole \"zle\" czarne charaktery

Napisano

no dodajac ten ksiezyc z tylu po prostu dalej tej postaci klimatu..tak trzymac ...boje sie jej :):)[boje się]

Napisano

heh, w poczatkowych projektach faktycznie z tylu nie mial glowki, cos mu przeswitywalo miedzy warami, ale mi sie podoba demonik, moze sie zaprzyjazni z moja prywatna diablica

Napisano

bardzo fajna struktura skóry a tak pozatym to niezbyt mi sie podoba ale to tylko moja opinia :)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.