Ernest Koska Napisano 26 Marzec 2013 Napisano 26 Marzec 2013 Witam. Postanowiłem pokończyć wszystkie pozaczynane prace. Na pierwszy rzut poszedł hasselblad. Model jest z początku mojej nauki z modelowaniem więc nie jest pozbawiony wad ale racej wolałem skupić się na teksturowaniu i modelowaniu, więc ich po prostu nie poprawiałem. Mam nadzieję że się spodoba. Pozdrawiam serdecznie
DrRambo Napisano 26 Marzec 2013 Napisano 26 Marzec 2013 na tak dużych zbliżeniach skóra wygląda na płaską na powierzchniach oglądanych pod małymi kątami i za dużo tych farfocli postarzających zdjęcie, tym bardziej, że niektóre się powtarzają ale ogólnie i tak super
Lucek Napisano 26 Marzec 2013 Napisano 26 Marzec 2013 Podpisuję się. Bardzo przyjemne plastyczne renderki! Zapytam jeszcze o materiał szkieł w obiektywie. Jaki materiał? Jak zrobione kolorowe powłoki?
Q'bot Napisano 26 Marzec 2013 Napisano 26 Marzec 2013 Ładne materiały, zwłaszcza te z odbiciami w ciepłych barwach.. w czym się renderowało?
Ernest Koska Napisano 26 Marzec 2013 Autor Napisano 26 Marzec 2013 Dzięki wielkie za komentarze DrRambo - jak najbardziej racja, ale mimo wszystko cieszę się ze się podoba :) Lucek - soczewka robiona w postprodukcji, renderowałem ją ale efekt nie był zadowalający, Q'bot - soft to max, vray i PS. Pozdrawiam serdecznie.
thecrev Napisano 27 Marzec 2013 Napisano 27 Marzec 2013 Mam wrażenie jagby materiał skóry nie miał nałożonego bumpa ale poza tym super.
Lukii Napisano 27 Marzec 2013 Napisano 27 Marzec 2013 Rendery są świetne, co do materiałów to rzeczywiście skora trochę płaska a i na ostatnim ujęciu widać trochę kwadratowy obiektyw ale reszta znakomita
Ernest Koska Napisano 27 Marzec 2013 Autor Napisano 27 Marzec 2013 Jest bump z normal mapy nałożony, ale faktycznie coś tu jest nie tak z tą skóra. A co do obiektywu to tak jak pisałem w opisie - sam model ma wiele niedociągnięć. Dzieki za komentarze. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi