Napisano 26 Marzec 201312 l Witam. Postanowiłem pokończyć wszystkie pozaczynane prace. Na pierwszy rzut poszedł hasselblad. Model jest z początku mojej nauki z modelowaniem więc nie jest pozbawiony wad ale racej wolałem skupić się na teksturowaniu i modelowaniu, więc ich po prostu nie poprawiałem. Mam nadzieję że się spodoba. Pozdrawiam serdecznie
Napisano 26 Marzec 201312 l na tak dużych zbliżeniach skóra wygląda na płaską na powierzchniach oglądanych pod małymi kątami i za dużo tych farfocli postarzających zdjęcie, tym bardziej, że niektóre się powtarzają ale ogólnie i tak super
Napisano 26 Marzec 201312 l Podpisuję się. Bardzo przyjemne plastyczne renderki! Zapytam jeszcze o materiał szkieł w obiektywie. Jaki materiał? Jak zrobione kolorowe powłoki?
Napisano 26 Marzec 201312 l Ładne materiały, zwłaszcza te z odbiciami w ciepłych barwach.. w czym się renderowało?
Napisano 26 Marzec 201312 l Autor Dzięki wielkie za komentarze DrRambo - jak najbardziej racja, ale mimo wszystko cieszę się ze się podoba :) Lucek - soczewka robiona w postprodukcji, renderowałem ją ale efekt nie był zadowalający, Q'bot - soft to max, vray i PS. Pozdrawiam serdecznie.
Napisano 27 Marzec 201312 l Mam wrażenie jagby materiał skóry nie miał nałożonego bumpa ale poza tym super.
Napisano 27 Marzec 201312 l Rendery są świetne, co do materiałów to rzeczywiście skora trochę płaska a i na ostatnim ujęciu widać trochę kwadratowy obiektyw ale reszta znakomita
Napisano 27 Marzec 201312 l Autor Jest bump z normal mapy nałożony, ale faktycznie coś tu jest nie tak z tą skóra. A co do obiektywu to tak jak pisałem w opisie - sam model ma wiele niedociągnięć. Dzieki za komentarze. Pozdrawiam