Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Scena 3D: Projekt Rzym

Witam. Chciałbym wam przedstawić mój „projekt”. Chociaż „chciałbym” to mocne słowo ^^ poświęciłem na niego dużo czasu i też dużo się przy nim nauczyłem. Między innymi pierwszy raz coś teksturowałem :P

Wiem że nie przedstawia on odpowiedniego poziomu żeby się tutaj znaleźć, jednak chciałbym go wam pokazać aby nie skończył on w czeluściach mojego dysku.

Wszystko zaczęło się od tego, że zacząłem oglądać różne tutki dotyczące UDK, i przy okazji chciałem popróbować czy to wszystko działa, i tak robiłem coś i robiłem, co jakiś czas coś dodając i zmieniałem koncepcje aż powstało z tego wszystkiego coś takiego.

Pod koniec pracy chciałem temu wszystkiemu nadać możliwie najbardziej nierealistyczny klimat. Jak wyszło, nie wiem.

Niestety nie znam odpowiedniego słowa aby ten projekt nazwać, a więc pozostawiam to wam.

A więc jeśli ktoś z was ma półtorej minuty niepotrzebnego (podkreślam, niepotrzebnego ;) ) czasu to zapraszam do obejrzenia.

Wersja YouTube:

Wersja Vimeo:

(Jednak jakość jest gorsza od tej na YT :( )

Oczywiście zachęcam do oglądania w jakości HD.

Będę wdzięczny za odzew.

I pamiętajcie, nie od razu Rzym zbudowano, ja pod mój zaczynam stawiać dopiero fundamenty :)

Pozdrawiam, Zernat.

@Edit: Chciałbym naprawdę bardzo przeprosić wszystkich którzy mi pomagali za moje zapominalstwo, podczas pisania tego opisu zupełnie mi z głowy wyleciało napisanie podziękowań :( Naprawdę Przepraszam i postaram się to teraz naprawić.

Chciałbym podziękować za pomoc wszystkim tym którzy mimo mojej głupoty i niewiedzy pomagali mi w tym projekcie i naprowadzali mnie na dobrą drogę. Szczególnie chciałbym podziękować Dalamar'owi za poświęcenie swojego czasu na pomoc mi poprzez Gadu-Gadu i nie tylko. Chciałbym też bardzo podziękować Ziuber, nihilplures i Dante41k za długie i z pewnością męczące dla nich rozmowy na forum. Chcę też podziękować varon za prywatną pomoc poprzez Skejpa w budowaniu kolizji :)

Dziękuję wam bardzo i jednocześnie przepraszam za moje zapominalstwo.

Edytowane przez Zernat

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 3,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

No i jak na pierwszą rzecz w UDK, to całkiem ładnie. Choć tak na prawdę bardzo niewiele tu jest. Ale podstawowe akcje ogarnięte itd. to się liczy.

I...ekhem...nie widzę się w creditsach jako "Master Helper" xD Nie no żartuję.

W każdym bądź razie, gratuluję dokończenia :)

Napisano
  • Autor

Dzięki :)

Spójrz proszę jeszcze raz w edit'a. Przepraszam, że zapomniałem o podziękowaniach, to z tych emocji :D

Napisano

fajnie ze masz to w udk i dziala

generalnie (wizualnie i technicznie) - dluga jeszcze droga przed tobą - ale widzę że podoba ci się proces tworzenia - wiec mam nadzieję że niedlugo pokarzesz coś dużo lepszego :D

pozdrawiam

f.