blinq Napisano 30 Marzec 2013 Napisano 30 Marzec 2013 (edytowane) Krótka animacja zainspirowana utworem Ropes zespołu In Flames. Soft: 3dsMax, Mudbox, After Effects. Będe wdzięczny za wszelkie komentarze, rady i krytykę. Edytowane 30 Marzec 2013 przez blinq
imago10 Napisano 30 Marzec 2013 Napisano 30 Marzec 2013 Muza mi nie pasuje, jakby nie w klimat,ale takto bardzo fajny render i animacja. Długo robiłeś?
plasti Napisano 30 Marzec 2013 Napisano 30 Marzec 2013 in flames rzadzi!!!!! a co do animacji, to jakby bylo wiecej ujec, bardziej dynamiczne, to bylby kosmos, ale i tak jest bardzo fajnie :)
blinq Napisano 31 Marzec 2013 Autor Napisano 31 Marzec 2013 Całość została zrobiona w ramach akcji http://www.makingofropes.com Koncept jest ilustracją do tego numeru z bookleta płyty. Pracowałem nad tym około miesiąca ale to po godzinach pracy. A z chęcią bym zrobił więcej, ale już czasu brakowac zaczelo :)
blinq Napisano 22 Maj 2013 Autor Napisano 22 Maj 2013 Dzięki za miłe słowa Mulholland. Może kiedys jeszcze wróce do tego projektu i zrobie coś dłuższego :)
Miłosz3ds Napisano 22 Maj 2013 Napisano 22 Maj 2013 Dobre rzeczy, nie widziałem wcześniej. Jak tam Ci się przenosiło detalik z Mudboxa do Maxa?
blinq Napisano 22 Maj 2013 Autor Napisano 22 Maj 2013 Nie miałem raczej problemów z Mudboxem. To w sumie moje pierwsze próby w tym programie więc musiałem chwilę pokombinować. Ale ogólnie bardzo fajnie, prosto i intuicyjnie.
Rekomendowane odpowiedzi