Napisano 3 Kwiecień 201312 l W dniach 19-20 kwietnia 2013 roku odbędzie się kolejna edycja Artbuzz - otwartych cyklów edukacyjnych i interaktywnych szkoleń z zakresu grafiki, nowych technologii i Internetu. W związku z nowym Artbuzzem zapraszamy Was z organizatorami do wzięcia udziału w małym konkursie. Konkurs z zakresu grafiki 2D. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2848
Napisano 3 Kwiecień 201312 l Mam takie pytanko, nigdy jeszcze na czymś takim nie byłem, czy oni mówiąc "wykład" mają na myśli to, że każdy za darmo może sobie wejść z notatnikiem, usiąść na krześle (lub postać) i posłuchać ? I czy wszystkie panele (tak się to nazywa ? :p) które są prowadzone przez ludzi (wypisane w programie) mają formę takich wykładów ?
Napisano 3 Kwiecień 201312 l Właściwie, odpowiedź to po prostu tak:) Wstęp jest rzeczywiście wolny, można tak po prostu wejść z notatnikiem i słuchać.
Napisano 3 Kwiecień 201312 l Każdy z tych paneli odbywa się jako wykład z prezentacją, o dokładnej formie tej prezentacji decydują prelegenci.
Napisano 9 Kwiecień 201312 l Z mojej strony to tylko prośba o sprecyzowanie terminu rozumiem, ze zgodnie z regulaminem przypada na 19 kwietnia ?