CzAk1 Napisano 11 Kwiecień 2013 Napisano 11 Kwiecień 2013 Całkiem niedawno Samsung opublikował dwie nowe reklamy swoich telewizorów. Dziś pojawił się film, w któym specjaliści z MPC opowiadają o tym, jak stworzyli efekty specjalne do jednej z nich. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2856
Maxoss Napisano 11 Kwiecień 2013 Napisano 11 Kwiecień 2013 Takie reklamy to ja rozumiem. Pełen profesjonalizm.
CzAk1 Napisano 12 Kwiecień 2013 Autor Napisano 12 Kwiecień 2013 Ok...coś zepsuli. Private Video :/ Dziady...spróbuję to naprawić. btw. wiem, że Forum nie od tego, ale wie ktoś może co to za muzyka snuła się w tle w making-ofie? W samej reklamie jest z OSTu do "Sunshine" ("W stronę słońca").
Tomo Napisano 12 Kwiecień 2013 Napisano 12 Kwiecień 2013 tu macie linka do making of i nie tylko. http://www.itsartmag.com/features/making-of-king-of-tv/#.UWfj7FdDR8E
Q'bot Napisano 12 Kwiecień 2013 Napisano 12 Kwiecień 2013 Takie reklamy powinni przesyłać producentom tworzącym 'delmę' czy inne proszki do prania w pakiecie z biczem do samoukarania ;)
Sunedge Napisano 12 Kwiecień 2013 Napisano 12 Kwiecień 2013 Trzeba by najpierw sprawdzic, ktora reklama jest bardziej skuteczna: delma czy dino ;)
Mortom Napisano 13 Kwiecień 2013 Napisano 13 Kwiecień 2013 Q'bot no spróbuj tak obmyślić reklamę masła aby mogła z tą konkurować :) nie czarujmy się mieli wdzięczny temat tv i jeśli o mnie to juz parędziesiąt razy wykorzystany w innych tego typu reklamach. Trochę nie wiem czym się tu podniecać.
uncle Napisano 13 Kwiecień 2013 Napisano 13 Kwiecień 2013 Trochę nie wiem czym się tu podniecać. jakoscia, panie jakoscia
Mortom Napisano 14 Kwiecień 2013 Napisano 14 Kwiecień 2013 uncle - oglądnąłem to jeszcze raz i jakość jest na poziomie dzisiejszych filmów z CG. Więc nie wyróżnia się to za bardzo od całej masy dzisiejszych FX. Dostali tłusty budżet na reklamie i tyle.
Rekomendowane odpowiedzi