asdaq Napisano 15 Kwiecień 2013 Napisano 15 Kwiecień 2013 (edytowane) Nowy model: Ekspres do kawy jedna z refek: i początek modelu: na pierwszy ogień poszedł front: Komentarze mile widziane. Pozdrawiam, AQ Edytowane 29 Maj 2013 przez asdaq
Orangegraphics Napisano 16 Kwiecień 2013 Napisano 16 Kwiecień 2013 bardzo ładnie ci idzie. renderować planujesz? materiały mogą być tu fajnym treningiem
DrRambo Napisano 16 Kwiecień 2013 Napisano 16 Kwiecień 2013 zmniejsz noise threshold i adaptive amount oraz możesz zwiększyć subdivy i daj go na szaro to będzie lepiej widać model, żeby znaleźć jakieś błędy jak coś
asdaq Napisano 16 Kwiecień 2013 Autor Napisano 16 Kwiecień 2013 @Xiz0r: Dzięki. Tak, chcę go wymodelować, nałożyć materiały i wyrenderować w studiu. Trzeba dodać jakieś konkretne rzeczy do portfolio. @DrRambo: Masz rację, postaram się dopracować ustawienia AO. Póki co zawsze robię to na wariata na koniec dnia pracy. I wychodzi jak widać.
asdaq Napisano 29 Maj 2013 Autor Napisano 29 Maj 2013 Chwilę się to kurzyło na dysku, ale znalazłem chwilę i skończyłem model. Co myślicie?
DrRambo Napisano 29 Maj 2013 Napisano 29 Maj 2013 kanty widać na przodzie na wklęsłej części i obok rób tekstury, wtedy będzie więcej ocen:D
Rekomendowane odpowiedzi