Napisano 15 Kwiecień 201311 l Nowy model: Ekspres do kawy jedna z refek: i początek modelu: na pierwszy ogień poszedł front: Komentarze mile widziane. Pozdrawiam, AQ Edytowane 29 Maj 201311 l przez asdaq
Napisano 16 Kwiecień 201311 l bardzo ładnie ci idzie. renderować planujesz? materiały mogą być tu fajnym treningiem
Napisano 16 Kwiecień 201311 l zmniejsz noise threshold i adaptive amount oraz możesz zwiększyć subdivy i daj go na szaro to będzie lepiej widać model, żeby znaleźć jakieś błędy jak coś
Napisano 16 Kwiecień 201311 l Autor @Xiz0r: Dzięki. Tak, chcę go wymodelować, nałożyć materiały i wyrenderować w studiu. Trzeba dodać jakieś konkretne rzeczy do portfolio. @DrRambo: Masz rację, postaram się dopracować ustawienia AO. Póki co zawsze robię to na wariata na koniec dnia pracy. I wychodzi jak widać.
Napisano 29 Maj 201311 l Autor Chwilę się to kurzyło na dysku, ale znalazłem chwilę i skończyłem model. Co myślicie?
Napisano 29 Maj 201311 l kanty widać na przodzie na wklęsłej części i obok rób tekstury, wtedy będzie więcej ocen:D