Byczek82 Napisano 16 Kwiecień 2013 Share Napisano 16 Kwiecień 2013 Cześć Nie mogę sobie poradzić z siatką na progu auta juz kombinuje i nie wiem jak to zrobić zeby nie było takiego czegoś Dzięki z góry :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peerbe111 Napisano 16 Kwiecień 2013 Share Napisano 16 Kwiecień 2013 Może daj jednego connecta przez całą długość i zobacz jak wtedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
legomir Napisano 17 Kwiecień 2013 Share Napisano 17 Kwiecień 2013 Pokazój lepiej siatki przed i po smoothcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Byczek82 Napisano 17 Kwiecień 2013 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2013 Dodawałem connect jak kolega wyżej napisał i nic dodawałem kilka żeby zagęścić siatkę i też mi wychodzi takie wypukłe więc nie wiem co zrobić mam. Nie użyłem chamfer'a bo to ma być ostry kąt że tak można powiedzieć gdy używam to też wychodzi wypukłość:( chcę narazie sobie poradzic bez chamfera a potem, no jakoś nie radzę sobie z tym więc napisałem o pomoc w tym Wysyłam obraz który chcę zrobić tzn. ten szczegół pod lampami tylko mój prog jest lewej strony a nie z prawej jak na obrazku:P Pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 17 Kwiecień 2013 Share Napisano 17 Kwiecień 2013 hejos, nie lepiej zacząć od bazy a potem bawić się w wycinanki na w miarę równym modelu :? poniżej zarysowałem Ci jak mógłbyś ułożyć siatkę, ale nie jestem specem od modelowania więc nie bierz tego jako regułę :) s. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biolo_idiota Napisano 18 Kwiecień 2013 Share Napisano 18 Kwiecień 2013 Specem też nie jestem, ale to co narsowałeś dla niego jest całkiem ok, tylko trzeba dodać jeszcze gwiazdę idącą z lewego rogu światła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi