Byczek82 Posted April 16, 2013 Share Posted April 16, 2013 Cześć Nie mogę sobie poradzić z siatką na progu auta juz kombinuje i nie wiem jak to zrobić zeby nie było takiego czegoś Dzięki z góry :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
peerbe111 Posted April 16, 2013 Share Posted April 16, 2013 Może daj jednego connecta przez całą długość i zobacz jak wtedy Link to comment Share on other sites More sharing options...
legomir Posted April 17, 2013 Share Posted April 17, 2013 Pokazój lepiej siatki przed i po smoothcie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Byczek82 Posted April 17, 2013 Author Share Posted April 17, 2013 Dodawałem connect jak kolega wyżej napisał i nic dodawałem kilka żeby zagęścić siatkę i też mi wychodzi takie wypukłe więc nie wiem co zrobić mam. Nie użyłem chamfer'a bo to ma być ostry kąt że tak można powiedzieć gdy używam to też wychodzi wypukłość:( chcę narazie sobie poradzic bez chamfera a potem, no jakoś nie radzę sobie z tym więc napisałem o pomoc w tym Wysyłam obraz który chcę zrobić tzn. ten szczegół pod lampami tylko mój prog jest lewej strony a nie z prawej jak na obrazku:P Pozdrawiam:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
indian Posted April 17, 2013 Share Posted April 17, 2013 hejos, nie lepiej zacząć od bazy a potem bawić się w wycinanki na w miarę równym modelu :? poniżej zarysowałem Ci jak mógłbyś ułożyć siatkę, ale nie jestem specem od modelowania więc nie bierz tego jako regułę :) s. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biolo_idiota Posted April 18, 2013 Share Posted April 18, 2013 Specem też nie jestem, ale to co narsowałeś dla niego jest całkiem ok, tylko trzeba dodać jeszcze gwiazdę idącą z lewego rogu światła. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts