KJ13 Napisano 23 Sierpień 2004 Napisano 23 Sierpień 2004 Heya! Zamieszczam moją nową prackę, robiona niecale 2 dni w C4D (niechcialo mi sie robic nic powaznego więc zrobilem sobie takiego prostego monstera) z góry uprzedzam ze nie ma to być nic fotorealistycznego itp.
imprecis Napisano 23 Sierpień 2004 Napisano 23 Sierpień 2004 Hehe mi na MOnster Trucka to to wogole nie wyglada :D Za dlugie to jest, opony za male, ogolnie proporcje leza, brak drzwi :/ Jesli te bugi poprawisz to bedzie fajna Cartoonowa pracka ;)
sikham Napisano 23 Sierpień 2004 Napisano 23 Sierpień 2004 pracka słaba ps. Marcin a co to ma do rzeczy ? ;/
everyman Napisano 23 Sierpień 2004 Napisano 23 Sierpień 2004 do takiego np re-volt`a (fajna gierka z przed paru lat - wyscigi zdalnie sterowanych samochodzikow) bylby w sam raz tylko antenki brakuje ;-D pozdro
Im@ginner Napisano 24 Sierpień 2004 Napisano 24 Sierpień 2004 fajne, takie cartoonowe :) zrób jakąś scenkę może, jakąś animke... :)
Vorek Napisano 25 Sierpień 2004 Napisano 25 Sierpień 2004 Była kiedyś taka gierka Wacky Wheels o ile dobrze pamiętam tytuł, jeżdziło się jakimiś dziwnymi pojazdami, strasznie przerysowanymi i to właśnie takie klimaty ;) Ewentalnie do kolejnej części Micro Machines ;) Ogólnie przyjemne, technicznie proste, zupełnie niepotrzebane te napisy, podobnie jak przedmówca: wkomponuj go w jakąś scenę, dorób jeszcze kilka takich samochodzików i będzie git :) Pozdrawiam
chveti Napisano 25 Sierpień 2004 Napisano 25 Sierpień 2004 ps. Marcin a co to ma do rzeczy ? ;/ to był komentarz do pracy ;) pracka mi się nie podoba....
Batou Napisano 26 Sierpień 2004 Napisano 26 Sierpień 2004 Nic nadzwyczajnego, ale w sumie pozytywne wrażenie. Fajnie przerysowany model. Jakby patrzeć na to jak na ćwiczenie i zabawę w wolnym czasie to wygląda całkiem fajnie.
p_e_t_e_r Napisano 26 Sierpień 2004 Napisano 26 Sierpień 2004 wacky races rulez. zapakowac do autka Dastardly'ego , Muttley'a i jazda hehe! jak na cartonowa scenerie to podoba mi sie. pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi