Germanizator Napisano 23 Sierpień 2004 Share Napisano 23 Sierpień 2004 ... a lewaccy partyzanci sa za rogiem!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imprecis Napisano 23 Sierpień 2004 Share Napisano 23 Sierpień 2004 Mi sie podoba :) Fajny styl...przydaloby sie troche DOFa jednak :/ Usun ta flare...popraw gorki z tylu i bedzie ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 23 Sierpień 2004 Share Napisano 23 Sierpień 2004 synus - jakie jaja ? pracka moze byc ... hehe i Fidel Castro na koszulce ;) ciekawe jak je tam ktos powiesił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 23 Sierpień 2004 Share Napisano 23 Sierpień 2004 Hehehe. Dobry pomysł ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imprecis Napisano 23 Sierpień 2004 Share Napisano 23 Sierpień 2004 Hehe Marcin :) Pracka mi sie nie wyswietlila, nawet napis Attach Image i myslalem ze gosciu nic nie umiescil , czasem to forum dziwnie mi dziala..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Germanizator Napisano 23 Sierpień 2004 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2004 Po krotszym przypatrzeniu sie postanowilem zmniejszyc flare... moim zdaniem tlo wyglada teraz lepiej. Wiecej obiecuje juz nic nie zmieniac. Z DOFem jakos nie chcialo mi sie zabawiac :) Co do kwestii zawieszania... sadze, ze uzyli bali spreparowanych z drzew rosnacych w dolinie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wielka_Siostra Napisano 24 Sierpień 2004 Share Napisano 24 Sierpień 2004 To mi przypomina kable od internetu zawieszone między blokami na moim osiedlu;-) Podoba mi się, góry z tyłu są OK. Drażni mnie ta flara i chyba niebo jest trochę za jasne. Pomysł OK:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 24 Sierpień 2004 Share Napisano 24 Sierpień 2004 ale to jest che geuwara czy jak go sie tma pisze;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamis16 Napisano 26 Sierpień 2004 Share Napisano 26 Sierpień 2004 Wlasnie chcialem to napisac :] Mnie sie pracka podoba, ale nic nadzwyczajnego... :] Spytam z ciekawosci. Co jest na drugiej koszulce???? Pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaras Napisano 27 Sierpień 2004 Share Napisano 27 Sierpień 2004 czy łańcuch nie powinien mieć troszkę mniejszych ogniw ? w/g mnie są za duże w stosunku do koszulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KraZ Napisano 28 Sierpień 2004 Share Napisano 28 Sierpień 2004 synus - jakie jaja ? pracka moze byc ... hehe i Fidel Castro na koszulce ;) ciekawe jak je tam ktos powiesił na tej koszulce to Che Guevera jest a nie Fidel :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michas Napisano 28 Sierpień 2004 Share Napisano 28 Sierpień 2004 jakieś wielkie spinacze muszą trzymać te koszulki, bo jedno ogniwo łańcucha jest jak rękawek.. ciekawe ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asfalton Napisano 28 Sierpień 2004 Share Napisano 28 Sierpień 2004 fidel to przeszlosc dla mnie ,juz nie istnieje po kilku reklamach ,ten symbol stal sie tak sk¤#"ialy jak muzyka w TV poprostu nie moge, wywal ten lens bo psuje i pomniejsz ogniwa to wszystko z mojej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi