Napisano 23 Sierpień 200420 l Mi sie podoba :) Fajny styl...przydaloby sie troche DOFa jednak :/ Usun ta flare...popraw gorki z tylu i bedzie ok
Napisano 23 Sierpień 200420 l synus - jakie jaja ? pracka moze byc ... hehe i Fidel Castro na koszulce ;) ciekawe jak je tam ktos powiesił
Napisano 23 Sierpień 200420 l Hehe Marcin :) Pracka mi sie nie wyswietlila, nawet napis Attach Image i myslalem ze gosciu nic nie umiescil , czasem to forum dziwnie mi dziala.....
Napisano 23 Sierpień 200420 l Autor Po krotszym przypatrzeniu sie postanowilem zmniejszyc flare... moim zdaniem tlo wyglada teraz lepiej. Wiecej obiecuje juz nic nie zmieniac. Z DOFem jakos nie chcialo mi sie zabawiac :) Co do kwestii zawieszania... sadze, ze uzyli bali spreparowanych z drzew rosnacych w dolinie!
Napisano 24 Sierpień 200420 l To mi przypomina kable od internetu zawieszone między blokami na moim osiedlu;-) Podoba mi się, góry z tyłu są OK. Drażni mnie ta flara i chyba niebo jest trochę za jasne. Pomysł OK:-)
Napisano 26 Sierpień 200420 l Wlasnie chcialem to napisac :] Mnie sie pracka podoba, ale nic nadzwyczajnego... :] Spytam z ciekawosci. Co jest na drugiej koszulce???? Pozdrawiam...
Napisano 27 Sierpień 200420 l czy łańcuch nie powinien mieć troszkę mniejszych ogniw ? w/g mnie są za duże w stosunku do koszulek
Napisano 28 Sierpień 200420 l Marcin napisał: synus - jakie jaja ? pracka moze byc ... hehe i Fidel Castro na koszulce ;) ciekawe jak je tam ktos powiesił na tej koszulce to Che Guevera jest a nie Fidel :P
Napisano 28 Sierpień 200420 l jakieś wielkie spinacze muszą trzymać te koszulki, bo jedno ogniwo łańcucha jest jak rękawek.. ciekawe ;-)
Napisano 28 Sierpień 200420 l fidel to przeszlosc dla mnie ,juz nie istnieje po kilku reklamach ,ten symbol stal sie tak sk¤#"ialy jak muzyka w TV poprostu nie moge, wywal ten lens bo psuje i pomniejsz ogniwa to wszystko z mojej strony