Kubajaniak Posted April 23, 2013 Share Posted April 23, 2013 Cześć forumowicze Wiem, że to oklepany samochód, ale niedawno przesiadłem się na Rhino, i nie chciałem się rzucać na jakieś skomplikowane kształty. Mam nadzieję, że ten wątek zmotywuje mnie do ukończenia samochodu a po skończeniu pomożecie mi go jakoś ładnie wyrenderować. Wrzucam co mi się udało zrobić przez ostatnie dwa dni. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Biolo_idiota Posted April 23, 2013 Share Posted April 23, 2013 (edited) Rzuć wire, wtedy więcej osób się wypowie, na forum jest kilka osób obytych z tematem modelowania aut. Edited April 23, 2013 by Biolo_idiota Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubajaniak Posted April 27, 2013 Author Share Posted April 27, 2013 Nie wiem, czy jest sens wrzucania siatki jeśli samochód jest robiony w rhino. Wrzucam małego upa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Berger Posted April 27, 2013 Share Posted April 27, 2013 Siatkę pasuje dać, najlepiej wraz z zebrą bo na tym mało co widać w kwestii poprawności modelu. Nie przyglądałem się jakoś bardzo refkom, ale nadkola wydają się za duże i boki opon nieco płaskie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts