Traitor Napisano 30 Październik 2013 Share Napisano 30 Październik 2013 Contact shadow ze stolem najszybciej zalatwi tutaj Ambient Occlusion. Jest wrazenie latania, ale mysle, ze to glownie przez niespojnosc kolorow po lewej stronie. Stol wpada w niebieski, a scianka mlynka jest nim kompletnie nieskazona i swieci czystym brązem. Ja bym ta lewa scianke poswiecil lekko na niebiesko. Ponad to wg mnie barkuje lekkiego dofa u dolu (roznica lekkiej nieostrosci miedzy stolem, a ostra krawedzia mlynka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 30 Październik 2013 Autor Share Napisano 30 Październik 2013 Dzieki za wskazowki, cenne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miras Napisano 4 Grudzień 2013 Share Napisano 4 Grudzień 2013 Dobre wskazówki, załatwią dużo. Ładny ten młynek w ogóle i integracja tez :) Podbiłbym tez odbicia w obiektów w materiale stali, albo w compo, chyba tez lekko ostrzejsze bym je zrobil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 28 Czerwiec 2015 Autor Share Napisano 28 Czerwiec 2015 Wow, dwa lata minely nie wiem kiedy! :O Idea wrocila, ale w nieco innej formie i wyladuje w Unrealu, w ramach nauki:) Maly tescik mocapu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi