adek Napisano 27 Kwiecień 2013 Napisano 27 Kwiecień 2013 16 maja 2013 roku w Warszawie odbędzie się bezpłatna konferencja poświęcona animacji 2D: Animacja 2d w praktyce - różne oblicza kreacji. Na konferencji współcześni twórcy animacji podzielą się swoim doświadczeniem. Zaproszone zostały bardzo ciekawe osoby. Będzie można zobaczyć m.in. : Witolda Giersza, Włodzimierza Matuszewskiego, Wojtka Wawszczyka, Janka Kozę, Tomka Duckiego, Mikołaja Pilchowskiego oraz twórców animacji reprezentowanej przez Pana Piotra Janowczyka. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=2872
Gość kakaku Napisano 27 Kwiecień 2013 Napisano 27 Kwiecień 2013 czy to jest tylko dla przcownikow firm czy osoba niezatrudniona/sstudent moze sie zglossic?
javvie Napisano 27 Kwiecień 2013 Napisano 27 Kwiecień 2013 w odnośniku pierwsze zdanie: "zapraszamy miłośników grafiki i animacji...", więc zdaje się nie trzeba być niczego pracownikiem
Traitor Napisano 27 Kwiecień 2013 Napisano 27 Kwiecień 2013 Bardzo fajnie, ze tym razem ktos z organizatorow wyciagnal wnioski po organizacji konferencji "Sztuczki w filmie", i tym razem zrobil wstep za free. To sie chwali.
adek Napisano 27 Kwiecień 2013 Autor Napisano 27 Kwiecień 2013 Ja dostałem informację, że wstęp jest darmowy i sama konferancja jest otwarta (czyt. free).
CzAk1 Napisano 28 Kwiecień 2013 Napisano 28 Kwiecień 2013 Strasznie mnie cieszy, że w PL dzieją się takie rzeczy związane z animacją 2D. Ta sztuka nie będzie martwa póki są organizowane takie eventy ;)
Ja-CK-aL Napisano 28 Kwiecień 2013 Napisano 28 Kwiecień 2013 @kakaku: Zaproszeni są wszyscy :) Bez wyjątków. @Traitor: Głosy zostały wysłuchane, ale pamiętaj, że organizacja takiej konferencji kosztuje... Lubisz pracować za darmo? Bo ja nie bardzo :) Ale czasem się udaje, i proszę, masz za free :) @CzAk1: Cieszę się, że Cię to cieszy :) Ps. mam nadzieję, się z Wami tam spotkać :) Ale musimy się jakoś zgadać. Coś a la gazeta pod pachą, ewentualnie żółty parasol ;)
Gość Marqoni Napisano 29 Kwiecień 2013 Napisano 29 Kwiecień 2013 HeY! To mój debiut na łamach max3d :) Konferencja jest za free, ale... w regulaminie, który akceptujemy przy rejestracji stało jasno zapisane: w razie nieobecności lub nie odwołania przybycia, uczestnik ponosi konsekwencje finansowe. Nie pamiętam dokładnie ile, ale grubo ponad 200 zeta.
zagloowka Napisano 29 Kwiecień 2013 Napisano 29 Kwiecień 2013 No to zrozumiałe żeby nie było sytuacji że się zarejestruje pełno niezdecydowanych a potem sala będzie pusta
zagloowka Napisano 29 Kwiecień 2013 Napisano 29 Kwiecień 2013 Ja mam za to pytanie czy są jeszcze miejsca bo się zarejestrowałem ale nie dostałem żadnego maila.
Ja-CK-aL Napisano 29 Kwiecień 2013 Napisano 29 Kwiecień 2013 Zadzwoń 22 678 38 87 i się dowiedz :D Mnie dziś w pracy niestety nie ma, więc nie mam jak Ci pomóc...
javvie Napisano 29 Kwiecień 2013 Napisano 29 Kwiecień 2013 miałby ktoś nocleg w warszawie dla dwóch osób? aha i nie wybierajcie jeszcze wszystkich miejsc
Ja-CK-aL Napisano 6 Maj 2013 Napisano 6 Maj 2013 Panowie, spokojnie, potwierdzenia robione są nie z automatu a ręcznie... Była majówka, a w majówkę nikt nie pracuje, tym bardziej w niedziele. Jak jest problem to proszę o kontakt pod nr. 22 678 38 87 . Over.
Ja-CK-aL Napisano 8 Maj 2013 Napisano 8 Maj 2013 Kto się zapisał, a nie dostał potwierdzenia mailem proszę o kontakt ze mną pod numerem telefonu: 22 678 36 16. Sprawa pilna, zamykamy listę a chciałbym, żeby wszyscy z forum byli na niej.
Rekomendowane odpowiedzi