Eyescream Napisano 24 Sierpień 2004 Share Napisano 24 Sierpień 2004 Dzisiaj rano się nudziłem,więc postanowiłem pobawić się w ps'ie i pomontować zdjęcia na nocnej ulicy z mazdą rx8 i nissanem 350z w coś w strylu wyścigów z Fast and Furious albo NFSU. Będę wdzięczny za komentarze(czas tworzenia ok.1,5h-2h) :) i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
THE MANYSH TRAFO Napisano 24 Sierpień 2004 Share Napisano 24 Sierpień 2004 no rewelki to nie ma, swiatło troche nie pasi kolego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 24 Sierpień 2004 Share Napisano 24 Sierpień 2004 Troche kiepskawe. Bardzo kiepskawe. Za bardzo kiepskawe :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolopek Napisano 24 Sierpień 2004 Share Napisano 24 Sierpień 2004 Żółte lampy, a refleksy na lakierze całkowicie białe dziwne, dla mnie trochę sztucznie wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 24 Sierpień 2004 Share Napisano 24 Sierpień 2004 ja nie odczowam tej predkosci na tych samochodach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eyescream Napisano 24 Sierpień 2004 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2004 Dzięki za komenty co do światła to racja,dlatego poprawiłem.Myślę że teraz jest lepiej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
THE MANYSH TRAFO Napisano 24 Sierpień 2004 Share Napisano 24 Sierpień 2004 nadal swiatło do poprawy refleks na lampie rx-8 az razi w oczy no i dynamika nadal nie ta no i swiatła zapal!!!!!!!!!!! bo w nocy nie wolno bez swiateł jezdzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rad Napisano 24 Sierpień 2004 Share Napisano 24 Sierpień 2004 a nissan troche wygląda jakby się unosił...chyba że mam zwidy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanki Napisano 24 Sierpień 2004 Share Napisano 24 Sierpień 2004 calkiem, calkiem, mam takie pytanko, jak bardzo jest to 3d ??? bo napisales zes to zmontowal ze zdjeciem w ps'ie. P.S. pokaz siateczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eyescream Napisano 24 Sierpień 2004 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2004 sorki pomyliłem się w tytule jest to scena 2d i to są tylko i wyłącznie montowane zdęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanki Napisano 24 Sierpień 2004 Share Napisano 24 Sierpień 2004 lol :D rozgryzlem cie cfaniaku :) i tak mi sie podoba. hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eyescream Napisano 24 Sierpień 2004 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2004 dobra skończyłem wersję z pomalowanymi refleksami i zapalonymi światłami oto efekt: Sanki,miło że choć jednej osobie się podoba ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 24 Sierpień 2004 Share Napisano 24 Sierpień 2004 o widzisz krytyka na cos sie zdala teraz mi tez sie podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtass Napisano 24 Sierpień 2004 Share Napisano 24 Sierpień 2004 jedyne czego jeszcze mozna sie czepnac to szczegol z kolami u nissana, pomysl co by bylo gdybys tak skrecil kola na takiej predkosci.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuback Napisano 25 Sierpień 2004 Share Napisano 25 Sierpień 2004 heh , po pierwsze zajmij się ustawieniem tych aut w obrazie a póżniej zajmij się viz ... to mają być auta które pędzą .... radziłbym Ci je zmniejszyć i umieścić troche dalej , zdjęcie jest zrobione ( przynajmniej robi takie wrazenie ) przy dużej prędkości , auto prawej strony ma skręcone koła w lewo ..... hmmmmm już by ich nie miał albo dachował ....... narazie są to jeszcze dwa różne światy .... pracuj pracuj , powodzenia , może Ci się uda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 26 Sierpień 2004 Share Napisano 26 Sierpień 2004 mazda rządzi i wymiata :] ale ten nissan jest jezscze daleko z tyłu i niechodzi tu o wyscig. ps. nissan ma skrecone koła jakby chciał w latarnie wycedzic - jak wyrenderuje swoją supre to tesz mi ją tak umiescisz ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi