Hris Napisano 8 Maj 2013 Napisano 8 Maj 2013 Cześć wszystkim:) Miałem chwilkę czasu i zrobiłem nowe drzewka 3D. Do ściągnięcia z mojego bloga z działu freebies: http://trzyde.blogspot.com/ Nie wiem czy są HQ czy nie, ale powinny ładnie uzupełniać średnie i dalsze plany na wizkach, lub widok z lotu ptaka:) Jak zawsze wszystko co na blogu moim ląduje można używać w prywatnych i komercyjnych projektach. W przyszłym tygodniu na blogu powinna wylądować Lawenda w formie 3D. Rendery testowe też są już dostępne na blogu. Pozdrawiam Krzysztof Czerwiński 1
Miłosz3ds Napisano 8 Maj 2013 Napisano 8 Maj 2013 Drzewka wyglądają bardzo ładnie, z przyjemnością ściągnę. Dzięki! :) ps. dodaj sobie na blogu gadżecik, żeby można było Cię "obserwować"! :)
Hris Napisano 9 Maj 2013 Autor Napisano 9 Maj 2013 Dziękuję za radę:) Przyznaję się bez bicia, że bloga traktuję tylko jako miejsce wrzucania czegoś do ściągnięcia, i nie rozwijam go za bardzo:( Ale gadżet się już pojawił, choć jak widzę jak wygląda to u mnie na blogu to ludziska z całego wchodzą na chwilę, robią download i znikają. Ciekaw jestem czy ktoś z tego gadżeciku skorzysta. W weekend powinienem siąść i dokończyć model lawendy. Przyznam że pracuję z doskoku też przy cyprysie, tuji i tym podobnych roślinach ale tam efekty są mizerne póki co:( Pozdrawiam Krzysztof Czerwiński
Blesik Napisano 9 Maj 2013 Napisano 9 Maj 2013 a ja nie mogę ich ściągnąć cały czas dochodzi do 50 procenta i przerywa, a szkoda bo takie ładne modele :(
Hris Napisano 9 Maj 2013 Autor Napisano 9 Maj 2013 Blesik - kurcze, sprawdziłem w pracy i w domu na 2 różnych łączach (będąc zalogowanym w blogu i będąc wylogowanym, żeby sprawdzić uprawnienia czy działają do pliku). U mnie ściągało bez problemu:( Nie wiem za bardzo jak pomóc...hm...hm. Jeśli do jutra się nie uda Ci ściągnąć to ja do tego czasu może już wrzucę gdzieś indziej (upload 314 MB trochę trwa niestety). Pozdrawiam Krzysztof Czerwiński PS. Ta scena w archiwum zip jest dla 3D Maxa 2010 i ma 3 drzewa. Może rozseparuję to na 3 osobne sceny dla każdego drzewa - będziesz mieć 3 pliki do ściągnięcia po 100 MB około każdy. Może być?
Hris Napisano 9 Maj 2013 Autor Napisano 9 Maj 2013 Zrobione:) okazało się że upload w mojej kompanii gdzie pracuję jest na poziomie 4-5 MB na sekunde więc drzewka są już na blogu w 3 plikach i czwarty z teksturami. Powodzenia w ściąganiu, i miłego użytkowania. Pozdrawiam Krzysztof Czerwiński
Rekomendowane odpowiedzi