Blooddragon Napisano 9 Marzec 2003 Napisano 9 Marzec 2003 hehe Weles natchnął mnie żeby pokazać moją starą pracę z gitarką ziarnistość na powierzchni gitary była zamierzona:D
Weles Napisano 9 Marzec 2003 Napisano 9 Marzec 2003 Witam Wygląda spoko i ujęcie też fajne. Nie ma się do czego przyczepić bo ciemno tu i szczegółów to za bardzo nie widać. Pozdrawiam
uncle Napisano 9 Marzec 2003 Napisano 9 Marzec 2003 a ja sie przyczepie do tla ;) skoro na gitarze jest ziarnisotosc to w tle tez powina byc, stary ja ci to zrobie w adobie bez 3d studio ;)) gdyby ci sie chcialo to popraw to ;)
Blooddragon Napisano 9 Marzec 2003 Autor Napisano 9 Marzec 2003 ale tam przecież nie ma tła, a ciemno jest bo o klimat chodziło, powierzchnia gitary to nie odbicie tylko taki lakier
Blooddragon Napisano 9 Marzec 2003 Autor Napisano 9 Marzec 2003 hehe no dobrze że takie ujęcie zrobiłem bo gitara jest słaba strasznie, nie wiexziałem nawet jak wygląda mostek tremolo wtedy, co widać:P hehe siara troche ale co tam, to było 2 lata temu!!
imprecis Napisano 10 Marzec 2003 Napisano 10 Marzec 2003 Fajny klimat ale nie podoba mi sie texturka gitary
Blooddragon Napisano 10 Marzec 2003 Autor Napisano 10 Marzec 2003 heh no jak jesszcze gznajdz dgdzieś w otchłąni mojego kompa ten plik to to poprawie. Bo wiesz ja wtedy młodu byłem i nie zabardzo wiedziałem o co z tymi texturami chodzi :D
SiD Napisano 10 Marzec 2003 Napisano 10 Marzec 2003 Taaa a ja jestem stary i nadal nie wiem oco chodzi z tymi texturami buahahah ale co do gitary jest clawa hehe podoba mi sie :D
SCORPI Napisano 10 Marzec 2003 Napisano 10 Marzec 2003 zamało szczegółów.... to nie to co kiedyś ja robiłem :D tylko że mostek ruchomy iwyłącznie zdążyłem wymodelować... bo zabrałem sie za coś innego....
NeZik Napisano 23 Kwiecień 2003 Napisano 23 Kwiecień 2003 no w sumie fajnie tylko jakos ta rączk anie pasuje do gitarki ale lux [piwo]
Rekomendowane odpowiedzi