Napisano 9 Marzec 200322 l hehe Weles natchnął mnie żeby pokazać moją starą pracę z gitarką ziarnistość na powierzchni gitary była zamierzona:D
Napisano 9 Marzec 200322 l Witam Wygląda spoko i ujęcie też fajne. Nie ma się do czego przyczepić bo ciemno tu i szczegółów to za bardzo nie widać. Pozdrawiam
Napisano 9 Marzec 200322 l a ja sie przyczepie do tla ;) skoro na gitarze jest ziarnisotosc to w tle tez powina byc, stary ja ci to zrobie w adobie bez 3d studio ;)) gdyby ci sie chcialo to popraw to ;)
Napisano 9 Marzec 200322 l Autor ale tam przecież nie ma tła, a ciemno jest bo o klimat chodziło, powierzchnia gitary to nie odbicie tylko taki lakier
Napisano 9 Marzec 200322 l Autor hehe no dobrze że takie ujęcie zrobiłem bo gitara jest słaba strasznie, nie wiexziałem nawet jak wygląda mostek tremolo wtedy, co widać:P hehe siara troche ale co tam, to było 2 lata temu!!
Napisano 10 Marzec 200322 l Autor heh no jak jesszcze gznajdz dgdzieś w otchłąni mojego kompa ten plik to to poprawie. Bo wiesz ja wtedy młodu byłem i nie zabardzo wiedziałem o co z tymi texturami chodzi :D
Napisano 10 Marzec 200322 l Taaa a ja jestem stary i nadal nie wiem oco chodzi z tymi texturami buahahah ale co do gitary jest clawa hehe podoba mi sie :D
Napisano 10 Marzec 200322 l zamało szczegółów.... to nie to co kiedyś ja robiłem :D tylko że mostek ruchomy iwyłącznie zdążyłem wymodelować... bo zabrałem sie za coś innego....
Napisano 23 Kwiecień 200321 l no w sumie fajnie tylko jakos ta rączk anie pasuje do gitarki ale lux [piwo]