Gość blu Napisano 14 Maj 2013 Share Napisano 14 Maj 2013 Witam, Pracuje aktualnie nad gra - jest to top-down shooter z elementami przygodowki. Uzylem w nim stylu low-poly ktory wpadl mi ostatnio w oko i chcialem cos w nim stworzyc. Akurat swietnie pasowal do gry wiec poszlismy z nim. Patrzac na to w obecnym stanie mam troche wrazenie ze nasza postac, choc kanciasta, jakos do konca nie pasuje. Siegam po wasza rade. Co sadzicie? - - - Połączono posty - - - Jeszcze dolaczam przyblizenie biegu przez las i przyblizenie postaci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaack Napisano 14 Maj 2013 Share Napisano 14 Maj 2013 Jak by to było na telefon to chętnie bym zagrał :) mnie się styl podoba ,a czy postać pasuje to ciężko wyczuć ,zależy kim on jest i co tam robi ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolaborant Napisano 14 Maj 2013 Share Napisano 14 Maj 2013 (edytowane) Hej. Pomysł oraz inicjatywa - bardzo fajna. Wydaje mi się, że styl powinien być podyktowany przez treść / temat gry nie odwrotnie (chyba, że celowo stosujemy pewien kontrast). Jak patrzę na sekwencję biegu przez las to bardziej oczekiwał bym tam pociesznego stworka lub kreskówkowego bohatera... mam nadzieję, że wiesz co mam na myśli (to takie osobiste odczucie). Trzymam kciuki i życzę powodzenia. Btw. na jakim silniku pracujecie BGE czy jakimś zewnętrznym ? Edytowane 14 Maj 2013 przez kolaborant Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 14 Maj 2013 Share Napisano 14 Maj 2013 pomysl fajny wykonanie fajne, brakuje stylu ktory to powiąże ze sobą. Takie cieniowanie i poligony mi pasują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlito Napisano 14 Maj 2013 Share Napisano 14 Maj 2013 Przypomina czasy pierwszej generacji playstation i akceleratorów na blaszaki, prerenderowane intra, i początki trójwymiarowej rozgrywki. Piękne czasy, mam do nich sentyment. Gierka ma trochę z Fade to Black, jeśli wiesz co mam na myśli, a jeśli nie to masz w niej kopalnię pomysłów, chociaż wątpię że taka konwencja w dzisiejszych czasach narodziłby się samoistnie :) Kibicuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi