Napisano 19 Maj 201311 l TSP#170 Highway Stars Czyli krążowniki szos, muscle cary, hot-rody, motöry, smród palonej gumy, benzyny i spalin! http://www.youtube.com/watch?v=5q0eHzALxVw * Czas malowania: 1,5 h. * Technika dowolna, cyfrowa bądź tradycyjna. * Prace umieszczamy w tym wątku. * Dłuższy bok umieszczonej pracy nie może przekroczyć 900px. Pełna rozdzielczość w postaci linku. * Jedna osoba może umieścić dowolną ilość prac ale tylko jedną z nich poddać głosowaniu. Pracę pod głosowanie należy wskazać maks. dzień przed zakończeniem, jeżeli tak się nie stanie zostanie wybrana pierwsza praca jaka została umieszczona. * czas sondy 3 dni. ZAKOŃCZENIE SESJI: 27.05.2013 23:59 SONDA: 28.05.2013 ( czas trwania 3 dni )
Napisano 20 Maj 201311 l Dzięki za założenie nowego tematu. Coś nowego, bo pojazdów dawno nie było. :]
Napisano 25 Maj 201311 l Zakrzywiacz pustynny - nie jestem z tego zadowolony, ale skoro już namazałem to wrzucam :)
Napisano 25 Maj 201311 l zabrakło czasu na poprawki, perspektywa się trochę rozjechała - ale powiedzmy, że jest wyboisty highway:)
Napisano 26 Maj 201311 l Siema jeszcze raz ja :D Sidre niezłą brykę wyczarowałeś :) Designer ilustracja ma potencjał. Gratuluję Pod głosowanie poniższy obrazek, jakieś 1h 10-20m
Napisano 27 Maj 201311 l Autor Dzięki za udział, fajnie że kilka osób się skusiło. Wystartowałbym z sondą ale nie widzę żadnej pracy w poście Levana, czy tam się coś jeszcze pojawi? :)
Napisano 28 Maj 201311 l Niechcący nie wczytała mi się praca. Ale już po terminie więc rezygnuję z udziału.