Drabson Napisano 22 Maj 2013 Napisano 22 Maj 2013 (edytowane) Hej, rozwiązanie konkursu już było więc przedstawiam Wam projekt i wizualizację które wystawiliśmy w konkursie. Razem z Emside i Janem Biernawskim. Proszę oceńcie wizki jak również i projekt. Edytowane 22 Maj 2013 przez Drabson miniaturka
Cent Napisano 23 Maj 2013 Napisano 23 Maj 2013 No, no ładnie. Ale na pierwszy Renderze strasznie się wybija nowa jezdnia.
Drabson Napisano 24 Maj 2013 Autor Napisano 24 Maj 2013 Dzięki. Z tą jezdnią to celowo aby od razu było widać zmianę, może trochę za mocno to wyszło.
Mulholland Napisano 24 Maj 2013 Napisano 24 Maj 2013 Trudno odróżnić projekt od zdjęcia :). A skąd wziąłeś figurki ludzi?
skalpel3d Napisano 24 Maj 2013 Napisano 24 Maj 2013 Wizki bardzo fajne i estetyczne, co do projektu to mnie troszkę rozbawiło metro na placu Narutowicza jak także to jak bardzo wdzięczni wam będą wszyscy ci co mieszkają przy filtrach i zostaną pozbawieni transportu :) dwa teren który stworzyliście na miejscu pętli tramwajowej jest sporo mniejszym terenem w rzeczywistości a juz po wykrojeniu trzypasmowej jezdni i zachowaniu ulicy idącej dookoła placu jest mało rzeczywiste do tego miejsca
Drabson Napisano 25 Maj 2013 Autor Napisano 25 Maj 2013 Hej dzięki za komentarze. @Mulholland szczerze mówiąc nie wiem skąd są te figurki to znajomy z którym pracowałem miał je u siebie w zasobach zapytam go, lecz nadają się tylko do ujęć jako tło bo tekxtury są bardzo słabej jakość. @skalpel3d z tym metrem to jest tak, że my musieliśmy zintegrować wyjścia z metra z placem bo tak czy siak to metro powstanie, jest już studium techniczne. Co do transportu filtrową dalej kursują tramwaje tego nie zmieniliśmy - może akurat wizki słabo to pokazują. A ulica biegnąca dokoła to akademicka - my tylko Grójecką wyprostowaliśmy. Dzięki za komentarze.
Rekomendowane odpowiedzi