illy Napisano 29 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2004 narazie nie gratuluj, jeszcze nie skonczona ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proszek Napisano 29 Grudzień 2004 Share Napisano 29 Grudzień 2004 da rade przezyc hehe gorzej bylo wczesniej jak chcialem jeszcze extrudowac te dziurki i chamferowac :) łoj to by była juz przesada :P a tak z ciekawosci ile poly ma ten kosz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 29 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2004 bodajze 100x50 - wyciete czyli ok 4000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 5 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 5 Styczeń 2005 tutaj mala zabawa swiatlem, jak sie ma wolny dzien to sie korzysta, wiec troche pokombinowalem, ale caly czas nie wiem czy dobrze jest, inni zawsze lepiej by to zrobili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 6 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2005 komputer i monitor, wiem ze odbicie tragiczne ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 6 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2005 dodalem skrzynke aluminiowa z poduszka na ktorej trzymam nogi, bo niewygodni siedziec inaczej [znacie pewnie] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 7 Styczeń 2005 Share Napisano 7 Styczeń 2005 hehe ja tam mam łóżko którego bym na nic nie wymienił :]. Wszystko ładnie, ślicznie ale wydaje mi się że komputer jest przy mały :]. To tyle ode mnie powodzenia :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 7 Styczeń 2005 Share Napisano 7 Styczeń 2005 hi ^^ tak jak max mowi komp i monitor chyba za maly jest.. oswietlenie lepsze niz bylo, przynajmniej cos widac ;) odezwe sie kolo 14 - 15 na gg to badz i pogadamy pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 8 Luty 2005 Autor Share Napisano 8 Luty 2005 Poprawilem oswietlenie ale dalej sa ciemne plamy ;[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 8 Luty 2005 Share Napisano 8 Luty 2005 dzienie jakos tako wyglada podloga nie wiem jak to powiedziec ale dziwnie i nie podoba mi sie plakat taki za prosty i za nowy:D:D reszta super:D:D aha monitor lekko chyba nie wymiarowy (za dlugi) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 8 Luty 2005 Share Napisano 8 Luty 2005 nielot, chyba rozumiem o co ci chodzi z ta podloga dziwnie = zbyt gladko, kolorem przypomina paznokiec, widac jakby strukture desek mimo ze to deski nie sa. ciemne plamy, chodzi o te cienie pod stolem? rozjasnij to jakims omni swiatelkiem. komputer tak w rogu, gdzie ty sie tam zmiescisz z krzeslem i nogami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 8 Luty 2005 Autor Share Napisano 8 Luty 2005 podloga to wersja robocza, musialem cos dac zeby biale nie bylo, wiec na nia za bardzo nie patrzcie, ja mam wykladzine, plalat jest prosty i nowy [lekko zazolcialy] a moje miejsce komputerowe jest wygodne tylko krzeslo musze se zmienic na jakies pochylane, nogi trzymam na walizce pod stolem ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 8 Luty 2005 Share Napisano 8 Luty 2005 illy napisz ustawienia indirecta! nepewno tam cos namodziles ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 8 Luty 2005 Autor Share Napisano 8 Luty 2005 indirecta mam tak samo jak w topicu "light contest" przy ostatnim obrazku ;] default lights off first/secondary bounce: 1 min/max: -3 Hsph/interp: 50 clr/nrm/dist: 0,2/0,2/0,29 Direct computation: subdivs: 50 depth: 3 Environment skylight: 1 Hsv exponential Dark: 2 White: 1,5 tylko nie pamietam ile dark/bright dalem prawdopodobnie 2,5/4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi