Napisano 13 Wrzesień 200420 l Autor Maly postep: dodalem i uleprzylem troche teksturki... ale mi sie nie podoboa ;(
Napisano 14 Wrzesień 200420 l Autor Dzieki za tak liczne komentarze... Nawet nikomu nie chce sie mnie opieprzyc, dziwne...
Napisano 14 Wrzesień 200420 l No więc ja się odezwę :). Tak naprawdę to właściwie nic scence nie mam do zarzucenia,ale chyba sufit powinien być troszkę widoczny.
Napisano 14 Wrzesień 200420 l Autor Oczywista sufit bedzie oswietlony, narazie nie ma na nim tekstor dlatego spowilem go mgla czerni ;p
Napisano 22 Wrzesień 200420 l Autor No tom sie wpakowal... Podczas pewnej "ciezkiej nocy" pelnej piwa i czego tam jescze, doszedlem do wniosku, ze niczym jes los karabinos bez los wojakos... Nimniejszym zaczolem rzezbic jakiegos faceta... Co z tego bedzie sam nie wiem. Licze na wasza pomoc i komentrarze ;] Oto i Los Wojakos, Zaczynam od dolu...
Napisano 22 Wrzesień 200420 l Autor ;] chyba jedna poszukam innego sposobu ;] Twoja rade potraktuje jako straszliwa ostatecznosc... ;)
Napisano 22 Wrzesień 200420 l w sumie to jest najszybsza metoda... w editable poly jest chyba opcja wywlenia edge'a, czyli wystarczyłoby tylko pozaznaczać nadmiarowe loopy i jazda!
Napisano 22 Wrzesień 200420 l to kumpel z CKM`em ;) sie przypomnialo ... ja robilem mu zdjecie na tegorocznej stokrotce .... a w tle jeep piłasia ktorym co tydzien jezdzimy w teren (ostrzejszy teren) ;)
Napisano 22 Wrzesień 200420 l ta ;) podniecil sie tylko nalezymy do akademii przygody wiec czesto robimy pozadne miny do powaznych zdjec ;)
Napisano 22 Wrzesień 200420 l marcin... fajnych masz kolegów. ps. ja go gdzieś widziałem w telewizji... bojówki? al sad.. costam... wyraz twarzy ten sam. :D
Napisano 22 Wrzesień 200420 l Autor Marcin, szkoda, że nie jesteś z Poznania... My tu mamy dopiero surwiwal. http://80.pdh.one.pl lukni na nasza stronke. Pozdrawiam!