Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 123
  • Wyświetleń 9,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Maly postep: dodalem i uleprzylem troche teksturki...

ale mi sie nie podoboa ;(

Napisano
  • Autor

Dzieki za tak liczne komentarze...

Nawet nikomu nie chce sie mnie opieprzyc, dziwne...

Napisano

No więc ja się odezwę :). Tak naprawdę to właściwie nic scence nie mam do zarzucenia,ale chyba sufit powinien być troszkę widoczny.

Napisano
  • Autor

Oczywista sufit bedzie oswietlony, narazie nie ma na nim tekstor dlatego spowilem go mgla czerni ;p

Napisano
  • Autor

No tom sie wpakowal...

Podczas pewnej "ciezkiej nocy" pelnej piwa i czego tam jescze, doszedlem do wniosku, ze niczym jes los karabinos bez los wojakos...

Nimniejszym zaczolem rzezbic jakiegos faceta... Co z tego bedzie sam nie wiem. Licze na wasza pomoc i komentrarze ;]

Oto i Los Wojakos, Zaczynam od dolu...

Napisano
  • Autor

;] chyba jedna poszukam innego sposobu ;] Twoja rade potraktuje jako straszliwa ostatecznosc... ;)

Napisano

w sumie to jest najszybsza metoda... w editable poly jest chyba opcja wywlenia edge'a, czyli wystarczyłoby tylko pozaznaczać nadmiarowe loopy i jazda!

Napisano

to kumpel z CKM`em ;) sie przypomnialo ... ja robilem mu zdjecie na tegorocznej stokrotce .... a w tle jeep piłasia ktorym co tydzien jezdzimy w teren (ostrzejszy teren) ;)

bodzio.jpg

Napisano

ta ;) podniecil sie tylko

nalezymy do akademii przygody wiec czesto robimy pozadne miny do powaznych zdjec ;)

Napisano

marcin... fajnych masz kolegów.

ps. ja go gdzieś widziałem w telewizji... bojówki? al sad.. costam... wyraz twarzy ten sam. :D