Napisano 9 Czerwiec 201311 l Zaszczepiony motywacją i pozytywnością po kursach animacji w PI, zdecydowałem powoli kształcić się w tym kierunku. Także w wolnym czasie będę starał się wrzucać update'y i nowe animacje. Zaczynam póki co od Obstacle course - jedno z ostatnich zadań domowych. Prowadzący animacji: Łukasz Burnet Sebastian Kalemba Muzyka: Miłosz Sienkiewicz Wszystkie aspekty wizualne: CJ Dębski (meh) Cheers!
Napisano 10 Czerwiec 201311 l naprawdę ładny ten filmik, może długawy, ale zatrzymał mnie do końca ; )
Napisano 11 Czerwiec 201311 l Filmik ma fajowy klimat. Animacja niby prosta ale zrobiona bardzo fajnie i z dbałością o szczegóły. Gratuluje :)
Napisano 11 Czerwiec 201311 l wyśmienita robota:) dokładnie, może długa animacja ale chce się obejrzeć do końca. gratuluje!
Napisano 16 Czerwiec 201311 l Autor Dzięki - jeśli dotrwaliście do przynajmniej 3/4 to cel uzyskany :)
Napisano 17 Czerwiec 201311 l Render wygląda naprawdę ciekawie. Jednak na moje oko, sama piłeczka nie zachowuje się tak jak powinna, np. woda przyciąga ją jak magnes. Ale to może ktoś z większym doświadczeniem skomentuje. Ogólnie cała animacja jest bardzo przyjemne dla oka :)
Napisano 8 Lipiec 201311 l Niby zwykła piłeczka a fajnie się to ogląda. Jak zrobiłeś ogień? Tzn w jakim programie?