thud Napisano 26 Sierpień 2004 Napisano 26 Sierpień 2004 Witam, zamierzam wystartowac w tej bitwie; mam nadzieje ze nie poddam sie i dotrwam do konca... tresc animki->tytul tematu mowi sam za siebie(mam nadzieje ze ogladaliscie ten film...) rozpoczynam prace nad riggiem pzdr
Yamakasi Napisano 26 Sierpień 2004 Napisano 26 Sierpień 2004 hehe nono pomysl mi sie bardzo podoba :) film byl spox ! tylko tego nie popsuj :) bede bacznie obserwowal twoja prace.
Vetis Napisano 26 Sierpień 2004 Napisano 26 Sierpień 2004 co zamierzasz dokladnie zrobic :> bo film byl raczej dluzszy niz przewidziany przez moderatorow czas animki ... powodzonka..
thud Napisano 26 Sierpień 2004 Autor Napisano 26 Sierpień 2004 Vetis->nie mam w planie krecenia filmu od nowa :] konkretnie to chodzi mi o motyw jak wkradli sie do domu i uciekali przed psami, (najbardziej podobal mi sie ten urywek filmu :D) --- w sumie dla mnie czas zaweza sie tylko do konca wrzesnia, bo potem studia :D, pierwszy rok, tak wiec... musze sie ostro wziac do pracy zeby zdarzyc...;rowniez wtedy dopiero umieszcze jakies pliczki pzdr mikeb
thud Napisano 1 Wrzesień 2004 Autor Napisano 1 Wrzesień 2004 zrobilem kilka minimalnych zmian do modelu i koncze riggowanie, obecnie w CS'ie przygotowuje sobie kilka ruchow (skokow, salt...) z samym bipe'm poki co to moja lala (juz raczej tak ja pozostawie):
Yamakasi Napisano 1 Wrzesień 2004 Napisano 1 Wrzesień 2004 fajna tylko (dla mnie) nie w stylu YAMAKASI :( czekam na pierwsze animki :)
thud Napisano 1 Wrzesień 2004 Autor Napisano 1 Wrzesień 2004 w filmie nie bylo kobiet, wiec nie wiedzialem jak ja ubrac zeby bylo w tym stylu wiec postanowilem dac moje ulubione spodnie i bluzke (choc wiem ze textura spodni nie jest najlepiej nalozona :/ jednak moze pod koniec poprawie bo teraz najwazniejsza jest animacja) :)
Bacry Napisano 1 Wrzesień 2004 Napisano 1 Wrzesień 2004 A kto powiedział, że to kobieta.Ten murzyn lubi się przebierać. Też myślałem o torze przeszkód i jak znajdę czas to będziesz miał w tej dziedzinie konkurencję:D Powodzenia.
Archangel Napisano 1 Wrzesień 2004 Napisano 1 Wrzesień 2004 Film byl super to mam nadzieje ze i z animka bedzie podobnie powodzenia !
Seo000 Napisano 10 Wrzesień 2004 Napisano 10 Wrzesień 2004 Dobra pomogę ci zobacz se filmiki z tej stronki a jeszcze lepiej tutoriale bo tam jest jak stawiać kroki i jak co kidy zrobić. Ale ci mówie to jest super sport szczególnie jak sie samemu skacze po mieście. http://www.freerunning.net Zobacz i animacja ma być taka jak na filmie albo lepsza:P.
Kris_R Napisano 11 Wrzesień 2004 Napisano 11 Wrzesień 2004 Świetna stronka Seo000... no to teraz mikeb masz całą stertę referencji :) do roboty! ... trzymamy kciuki!
Rekomendowane odpowiedzi