Napisano 26 Sierpień 200420 l Witam, zamierzam wystartowac w tej bitwie; mam nadzieje ze nie poddam sie i dotrwam do konca... tresc animki->tytul tematu mowi sam za siebie(mam nadzieje ze ogladaliscie ten film...) rozpoczynam prace nad riggiem pzdr
Napisano 26 Sierpień 200420 l hehe nono pomysl mi sie bardzo podoba :) film byl spox ! tylko tego nie popsuj :) bede bacznie obserwowal twoja prace.
Napisano 26 Sierpień 200420 l co zamierzasz dokladnie zrobic :> bo film byl raczej dluzszy niz przewidziany przez moderatorow czas animki ... powodzonka..
Napisano 26 Sierpień 200420 l Autor Vetis->nie mam w planie krecenia filmu od nowa :] konkretnie to chodzi mi o motyw jak wkradli sie do domu i uciekali przed psami, (najbardziej podobal mi sie ten urywek filmu :D) --- w sumie dla mnie czas zaweza sie tylko do konca wrzesnia, bo potem studia :D, pierwszy rok, tak wiec... musze sie ostro wziac do pracy zeby zdarzyc...;rowniez wtedy dopiero umieszcze jakies pliczki pzdr mikeb
Napisano 1 Wrzesień 200420 l Autor zrobilem kilka minimalnych zmian do modelu i koncze riggowanie, obecnie w CS'ie przygotowuje sobie kilka ruchow (skokow, salt...) z samym bipe'm poki co to moja lala (juz raczej tak ja pozostawie):
Napisano 1 Wrzesień 200420 l fajna tylko (dla mnie) nie w stylu YAMAKASI :( czekam na pierwsze animki :)
Napisano 1 Wrzesień 200420 l Autor w filmie nie bylo kobiet, wiec nie wiedzialem jak ja ubrac zeby bylo w tym stylu wiec postanowilem dac moje ulubione spodnie i bluzke (choc wiem ze textura spodni nie jest najlepiej nalozona :/ jednak moze pod koniec poprawie bo teraz najwazniejsza jest animacja) :)
Napisano 1 Wrzesień 200420 l A kto powiedział, że to kobieta.Ten murzyn lubi się przebierać. Też myślałem o torze przeszkód i jak znajdę czas to będziesz miał w tej dziedzinie konkurencję:D Powodzenia.
Napisano 1 Wrzesień 200420 l Film byl super to mam nadzieje ze i z animka bedzie podobnie powodzenia !
Napisano 10 Wrzesień 200420 l Dobra pomogę ci zobacz se filmiki z tej stronki a jeszcze lepiej tutoriale bo tam jest jak stawiać kroki i jak co kidy zrobić. Ale ci mówie to jest super sport szczególnie jak sie samemu skacze po mieście. http://www.freerunning.net Zobacz i animacja ma być taka jak na filmie albo lepsza:P.
Napisano 11 Wrzesień 200420 l Świetna stronka Seo000... no to teraz mikeb masz całą stertę referencji :) do roboty! ... trzymamy kciuki!