Napisano 17 Czerwiec 201311 l Reaktywacja konta. Założone na nowo :P Wstawię tylko kilka z najnowszych. Wsio na deviancie mam http://typhonart.deviantart.com/gallery/ jakby ktoś był zainteresowany. Wstawiać będę trochę ołówków i więcej didżitali :P
Napisano 17 Czerwiec 201311 l Autor Takie z nudów bardziej. Trochę problemów było, czerwony ma walnięty balans.
Napisano 18 Czerwiec 201311 l Świetnie wyszła ta świątynia na wzgórzu. Tylko troszkę posypała się perspektywa przy schodach.
Napisano 29 Czerwiec 201311 l Autor Zombi. Inspirowany kadrem z Exit Humanity. Całkiem przyzwoity film :D
Napisano 29 Czerwiec 201311 l Tej czerni za dużo według mnie ;) Puściłabym to ciepłe światło delikatnie na jego plecy :) Pozdrawiam
Napisano 29 Czerwiec 201311 l W ostatnim zombiak wygląda jakby wychodził z ziemi. Jeśli tak jest to ja bym obsypał go piachem. Jeśli zaś on miał nie wychodzić z ziemi :D to nie wiem czy aby nie wystawałby mu tyłek albo kawałek nóg, a tak ogółem to wygląda uroczo :D
Napisano 15 Lipiec 201311 l Autor Prosta wyobraźnia, fanart Niszczyciela i studium głowy i dodatków bazując na książce Loomis Andrewa :P