Typhonart Napisano 17 Czerwiec 2013 Napisano 17 Czerwiec 2013 Reaktywacja konta. Założone na nowo :P Wstawię tylko kilka z najnowszych. Wsio na deviancie mam http://typhonart.deviantart.com/gallery/ jakby ktoś był zainteresowany. Wstawiać będę trochę ołówków i więcej didżitali :P
Typhonart Napisano 17 Czerwiec 2013 Autor Napisano 17 Czerwiec 2013 Takie z nudów bardziej. Trochę problemów było, czerwony ma walnięty balans.
incasent Napisano 18 Czerwiec 2013 Napisano 18 Czerwiec 2013 Świetnie wyszła ta świątynia na wzgórzu. Tylko troszkę posypała się perspektywa przy schodach.
Typhonart Napisano 29 Czerwiec 2013 Autor Napisano 29 Czerwiec 2013 Zombi. Inspirowany kadrem z Exit Humanity. Całkiem przyzwoity film :D
Piret Napisano 29 Czerwiec 2013 Napisano 29 Czerwiec 2013 Tej czerni za dużo według mnie ;) Puściłabym to ciepłe światło delikatnie na jego plecy :) Pozdrawiam
Dobry Pasterz Napisano 29 Czerwiec 2013 Napisano 29 Czerwiec 2013 W ostatnim zombiak wygląda jakby wychodził z ziemi. Jeśli tak jest to ja bym obsypał go piachem. Jeśli zaś on miał nie wychodzić z ziemi :D to nie wiem czy aby nie wystawałby mu tyłek albo kawałek nóg, a tak ogółem to wygląda uroczo :D
Typhonart Napisano 15 Lipiec 2013 Autor Napisano 15 Lipiec 2013 Prosta wyobraźnia, fanart Niszczyciela i studium głowy i dodatków bazując na książce Loomis Andrewa :P
Rekomendowane odpowiedzi