Raven Napisano 26 Sierpień 2004 Share Napisano 26 Sierpień 2004 Taki prosty obiekcik, tekstura 256x256. Każdy z obiektów ma okolo 100 trójkątów. Mam problem z monitorem, żle odwzorowuje mi zieleń więc mech może być troche za intensywny. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max Schreck Napisano 26 Sierpień 2004 Share Napisano 26 Sierpień 2004 Ee tam, zieleń jest dobra (według mnie), tylko czy mech nie powinien rosnąć od północnej strony ;) Tak mnie przynajmniej uświadamiano w zuchach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Witcher Napisano 26 Sierpień 2004 Share Napisano 26 Sierpień 2004 Nie no, kłody są super, tylko może troszeczkę za bardzo widać, że jedna "ściana" jest zielona a druga nie (szczególnie na tej pierwszej i drugiej od lewej), ale ogólnie to jet super. A tak z ciekowaości, do jakiej to gry?? (jstem nowy więc nie znam tu wszystkiego) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano 26 Sierpień 2004 Autor Share Napisano 26 Sierpień 2004 Przy tak małej teksturze byłem zmuszony do skompresowania mapowania więc połówki txt mają taki sam wzorek po obu stronach, przez to powstał pas zieleni. Gdy dałem gdzieniegdzie mech a nie na całej długosci wtedy mocno uwidocznił się tiling :(. Obiekty w edytorze przy umieszczaniu na mapie i tak będą obracane więc mech będzie z róznych stron. Witcher - adres projektu masz w miom podpisie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftorek Napisano 26 Sierpień 2004 Share Napisano 26 Sierpień 2004 uaa - no gruby sztruks normalnie :) moze chociaz na koncach - ciut wiecej trojkatow - zeby nie bylo az tak widac kanciastosci aczkolwiek - arek moowi - ********* - nic nie ruszaj, tak zostaw a co do mechu - moze jest go za grubo po prostu - w sensie - tam gdzie on jest - to jest go strasznie grubo - a tam gdzie go nie ma - to go nie ma wcale - moze kurvcze jakos to tak bardziej zroznicowac a mozesz to pokazac jako zrzut z wiuporta?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raven Napisano 26 Sierpień 2004 Autor Share Napisano 26 Sierpień 2004 Proszę widok z viewportu. Może pokombinuje z tym mchem jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftorek Napisano 26 Sierpień 2004 Share Napisano 26 Sierpień 2004 hyhy - szybki jestes :) a mozemy jeszcze siateczke?? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 26 Sierpień 2004 Share Napisano 26 Sierpień 2004 Jak na zwykłe przeszkadzajki bardzo fajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi