Napisano 3 Marzec 201510 l Piekna ta ilustracja ostatnia! Mnie z kolei ciekawi ile dzierga sie taki lineart. :)))
Napisano 4 Marzec 201510 l swietna praca, jedyne co mi sie na niej nie podoba to te kilka koncowych pociagniec pedzlem, ktore sprawiaja ze praca sie niepotrzebnie swieci
Napisano 5 Grudzień 20159 l Autor Obrazek zrobiony dla funu inspirowany pracami pewnego dobrze znanego na tym forum człowieka;) portret na szybko Malarstwem cyfrowym zajmuje się jednak znacznie mniej niż tradycyjnym oto efekty z poprzedniego miesiąca: dwa obrazy olejne na sztaludze (niestety nie mogłem ustawić aparatu by nie odbijały światła. Obraz na ścianie już kiedyś zamieszczałem. Rysunek pastelami, który jakiś czas temu poleciał do Australii. Jest na podstawie kadru z filmu Pasja. Dzięki za odwiedziny, pozdrawiam!
Napisano 6 Grudzień 20159 l Super! Mila to odmiana zobaczyc tutaj obrazy olejne! Co do pierwszego w tej wrzucie, zastanawiam sie, czemu ta woda gotuje sie w miejscach "styku" z bohaterka? [sucharmode on] Oczywiscie bohaterka jest hot, ale czy az tak? [sucharmode off]
Napisano 6 Grudzień 20159 l Autor zlyczlowiek - Nie będę się oszukiwał, bohaterka nie jest aż tak hot;) Widać moje braki w malowaniu wody i pewnie nie tylko wody;) Dzięki za komentarze!